Συμπεράσματα & Προτάσεις 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασθενών

Συνημμένα θα βρείτε την ομιλία του κ. Γιάννη Θεοδωράκη για την άποψη των ασθενών για τις πολιτικές και τη χρηματοδότηση υγείας καθώς και την παρουσίαση της κ. Καίτης Αποστολίδου για τα αποτελέσματα του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασθενών.

Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας που διοργάνωσε η ΕΣΔΥ στις 13-15 Δεκεμβρίου 2012, από την κ. Καίτη Αποστολίδου (Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, Breast Cancer and Patient Rights Advocate) με τον τίτλο «Συμπεράσματα και Προτάσεις από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power».

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο της στρογγυλής τράπεζας με τίτλο «Το δικαίωμα του ασθενούς σε αποτελεσματική θεραπεία: οι προκλήσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης» της οποίας προέδρευσαν η δημοσιογράφος Σπαγαδώρου Νατάσα και ο Αθανάσιος Κοβάνης, Πρόεδρος του ΠΕΣΕ, της ΕΕΕΕ και της EREC. Επίσης μίλησαν ο Γιάννης Θεοδωράκης, Πρόεδρος ΠΟΑΣΚΠ και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασθενών και η Dr. Mary Baker, Πρόεδρος του European Brain Council και ομιλήτρια στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ