Το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μεταξύ των 35 MBA Rising Stars παγκοσμίως για το 2012

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επελέγη ως ένα από τα 35 MBA Rising Stars παγκοσμίως για το έτος 2012.

Η κατάταξη, που προέκυψε μετά από σχετική έρευνα που διεξήχθη από το Findyourmba.com, περιλαμβάνει τα κορυφαία business schools παγκοσμίως, τα οποία έχουν κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια και εμφανίζουν μεγάλες δυνατότητες να εξελιχθούν στα καλύτερα ΜΒΑ στην παγκόσμια κατάταξη.

Για την κατάταξη του 2012 χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία που χρησιμοποιούνται και στις έρευνες άλλων καθιερωμένων φορέων, αλλά παράλληλα λήφθησαν υπόψη οι στρατηγικές επιλογές των προγραμμάτων, πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εκπαιδευτική εμπειρία των φοιτητών, καθώς και ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί για το μέλλον.

Ιδιαίτερα αξιολογήθηκε ο διεθνής προσανατολισμός των ΜΒΑ που συμμετείχαν στην έρευνα (αριθμός ξένων σπουδαστών, καθηγητών, προσκεκλημένων ομιλητών κλπ), οι επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων τους, αλλά και οι καινοτόμες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα προγράμματα και οι οποίες προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους σπουδαστές τους. Μεταξύ των δράσεων του ΜΒΑ International που διακρίθηκαν ήταν η προσφορά μαθημάτων σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες, η ίδρυση του Energy & SustainAbility Club από φοιτητές του προγράμματος κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα είναι διαθέσιμες εδώ.

Ο πρώτος κύκλος εγγραφών στο πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2013. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα 210 8203 659-662-677-680 ή με Ε-mail στο imba@aueb.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ