Η SCA Hygiene Products παρουσιάζει το Zewa Big Roll Debate

Η SCA Hygiene Products, με αφορμή τη διάθεση του χαρτιού υγείας Zewa Deluxe Big Roll στην ελληνική αγορά, προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στο Big Roll Debate της χρονιάς έως και τις 26 Μαρτίου, σε μια διαδραστική ενέργεια που πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η SCA Hygiene Products, η εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής που φροντίζει την ελληνική οικογένεια, επιδιώκοντας να ενδυναμώσει το προϊοντικό της portfolio στην ελληνική αγορά, λάνσαρε πρόσφατα το Zewa Deluxe Big Roll, υπογραμμίζοντας πάντα τη φιλοσοφία της εταιρείας c/o Life (care of Life) και έχοντας σαν πρώτο μέλημα την ευχρηστία, την απαλότητα, την  οικονομία και την ασυναγώνιστη ποιότητα της Zewa.

Με αφορμή το λανσάρισμα του προϊόντος, η SCA Hygiene Products και η Zewa καινοτομούν με έναν on-line πρωτότυπο διαγωνισμό, το Zewa Big Roll Debate της χρονιάς. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 14 Μαρτίου έως και τις 26 Μαρτίου, και προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επισκεφθεί το ειδικά σχεδιασμένο microsite www.zewabigrolldebate.gr ή το επίσημο site της Zewa www.zewa.gr με σκοπό να απαντήσουν στο πρακτικό ερώτημα «Από Πάνω ή από Κάτω;», ψηφίζοντας τον καλύτερο κατά τη γνώμη τους τρόπο τοποθέτησης του χαρτιού υγείας στην τουαλέτα.

Με αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα, ενώ οι πέντε τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το χαρτί υγείας Zewa Deluxe Big Roll, σε ποσότητα ικανή ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους για ένα ολόκληρο χρόνο. Την έναρξη του διαγωνισμού, τον οποίο διοργανώνει η εταιρεία Mindworks, σηματοδότησε το live debate μεταξύ ειδικών, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι προσκεκλημένοι κλήθηκαν να ψηφίσουν την απάντηση που τους αντιπροσωπεύει.

Το brand Zewa μπαίνει καθημερινά στα ελληνικά νοικοκυριά με προϊόντα καθημερινής χρήσης, μοναδικής ποιότητας και ασφάλειας, όπως χαρτί υγείας, ρολά κουζίνας, χαρτομάντιλα τσέπης, επιτραπέζια χαρτομάντιλα και χαρτοπετσέτες.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ