«Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο» για δεύτερη χρονιά από την Coca-Cola

Τρία νέα τηλεοπτικά σποτ εμπνευσμένα από πραγματικές ελληνικές ιστορίες,
μας δείχνουν και πάλι ότι υπάρχουν αληθινοί λόγοι γύρω μας
για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο

Η επιτυχημένη καμπάνια της Coca-Cola «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο» συνεχίζεται, με το διάσημο αναψυκτικό να μας δείχνει τους αληθινούς λόγους που υπάρχουν γύρω μας για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Τα τρία καινούργια διαφημιστικά σποτ είναι εμπνευσμένα από πραγματικές ιστορίες και γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας. Αφηγούνται τις ιστορίες τριών ηρώων της διπλανής πόρτας, οι οποίοι με τις πράξεις τους, και κόντρα στην απαισιοδοξία των καιρών, βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων τους. Τα σποτ αποτελούν εξ’ ολοκλήρου ελληνικές παραγωγές, με την καμπάνια «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο» να συνεχίζεται εστιάζοντας πλήρως στην ελληνική πραγματικότητα, και να φιλοδοξεί να εμπνεύσει τους Έλληνες.

Η Άννα προσέχει τέσσερα παιδιά κάθε απόγευμα, επειδή οι γείτονές της εργάζονται μέχρι αργά. Η Μαρία είναι σκηνοθέτης και δουλεύει εθελοντικά με μια θεατρική ομάδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Ο έφηβος Βασίλης και οι φίλοι του καθαρίζουν το πάρκο, παρόλο που κανείς δεν τους βλέπει. Τη στιγμή που όλο και περισσότεροι δεν περιμένουν πια τίποτα, οι τρεις ήρωες επιλέγουν το καλό και προσπαθούν με τις πράξεις τους να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους. Πρόκειται για σενάρια βασισμένα σε πραγματικές ιστορίες που συμβαίνουν στη χώρα μας, αποδεικνύοντας πως και στην Ελλάδα υπάρχουν αληθινοί λόγοι για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε γύρω μας και να τους ανακαλύψουμε.

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια διαφημίσεις της Coca-Cola αποτελούν εξ’ ολοκλήρου ελληνικές παραγωγές. Τα τρία τηλεοπτικά σποτ έχουν γυριστεί στη χώρα μας, με πρωταγωνιστές Έλληνες ηθοποιούς. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια της μάρκας να σταθεί κοντά στο ελληνικό κοινό, αλλά και να δείξει την υποστήριξή της στην εγχώρια αγορά.

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν το καλό.
Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

www.facebook.com/reasonstobelieve.gr

Άννα: «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»

https://www.youtube.com/watch?v=SH-u_fx51Wc

Μαρία: «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»

https://www.youtube.com/watch?v=0_fFSYcwD2w

Βασίλης: «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»

https://www.youtube.com/watch?v=41YWBNNdV9s
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ