Βράβευση της Τράπεζας Πειραιώς στην Ουκρανία από το περιοδικό Banker ως την πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη τράπεζα στις χώρες Ουκρανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία

Η Τράπεζα Πειραιώς Ουκρανίας βραβεύτηκε ως η τράπεζα με την πιο ανεπτυγμένη χρήση τεχνολογιών στην περιοχή GUAM, δηλαδή τις χώρες Γεωργία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία, από το περιοδικό Banker, κατά τον τρίτο ετήσιο σχετικό διαγωνισμό. Η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική τελετή στις 14 Μαρτίου στο Κίεβο.

«Η Τράπεζα Πειραιώς εργάζεται ώστε να παρέχει τις πιο προηγμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους πελάτες της. Προσπαθούμε να κάνουμε τις υπηρεσίες τραπεζικής διαθέσιμες από οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα, στους πελάτες μας», δήλωσε ο κ. Γιάννης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς Ουκρανίας. «Η περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας τραπεζικής μέσω του διαδικτύου, winbank, είναι στρατηγικός στόχος για την τράπεζα, γι’ αυτό και εγκαθιστούμε νέες λειτουργίες που επιτρέπουν στους πελάτες μας να έχουν εξ αποστάσεως πρόσβαση στα κεφάλαιά τους και να τα διαχειρίζονται οποιαδήποτε στιγμή».

Φέτος, η Τράπεζα Πειραιώς Ουκρανίας λάνσαρε την virtual προπληρωμένη κάρτα Visa Virtual, η οποία έχει σχεδιαστεί για ασφαλείς αγορές μέσω διαδικτύου. Η τράπεζα επίσης εισήγαγε υπηρεσίες τηλεφωνικής τραπεζικής για διενέργεια συναλλαγών στη winbank μέσω τηλεφώνου. Ακόμα, το 2012 λανσαρίστηκαν οι εφαρμογές της winbank στις πλατφόρμες Android και iOS.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς έχουν επανειλημμένα αναγνωριστεί διεθνώς. Ειδικότερα, η εφαρμογή της winbank για κινητά τηλέφωνα βραβεύτηκε στον διαγωνισμό του περιοδικού «Global Finance» (Νέας Υόρκης) στην κατηγορία «Καλύτερη Εφαρμογή Τηλεφωνικής Τραπεζικής στην Ευρώπη». Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν επίσης στο TOP-5 της κατάταξης του επιχειρηματικού περιοδικού «InvestGazeta» με τις καλύτερες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ουκρανία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ