Η Schneider Electric γίνεται ο πρώτος χορηγός τίτλου του Μαραθωνίου του Παρισιού

Η Schneider Electric και η Amaury Sport Organisation ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας τους στο πλαίσιο του Μαραθωνίου του Παρισιού, με την οποία η Schneider Electric γίνεται ο πρώτος χορηγός τίτλου της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Η εκκίνηση του Schneider Electric Paris Marathon πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Απριλίου, στα Ηλύσια Πεδία.

Με τη συμφωνία διάρκειας τεσσάρων ετών, η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, εντάσσεται στον κύκλο των εταιρειών που έχουν χρησθεί επίσημοι χορηγοί Μαραθωνίων. Επιθυμία της εταιρείας ήταν να καταστήσει το Μαραθώνιο Schneider Electric Paris Marathon μία μοναδική εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν, και παράλληλα να τον κάνει τόπο συνάντησης των εργαζομένων και των πελατών της, οι οποίοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Παρίσι για να καλύψουν τη μυθική απόσταση των 42.195 km.

Ανάμεσα στους φετινούς συμμετέχοντες από την πλευρά της εταιρείας, υπήρχαν και τρεις συμμετοχές από τη Schneider Electric Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Marc Pelletier. Ο κ. Marc Pelletier δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία της εταιρείας και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε εκπροσώπηση από την Ελλάδα ως γενέτειρα του συγκεκριμένου αθλήματος. Στόχος μας να αποδείξουμε πώς όλοι μαζί σε αυτή την κούρσα μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργειά μας.»

Χάρη στη Schneider Electric, οι διοργανωτές του Schneider Electric Paris Marathon είχαν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν νέες τεχνολογίες σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να διοργανώσουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τον κ. Aaron Davis, Γενικό Διευθυντή Μάρκετινγκ της Schneider Electric: «Η αποστολή της Schneider Electric είναι να βοηθά ανθρώπους και οργανισμούς να αξιοποιούν στο μέγιστο τους την ενέργειά τους, δηλαδή να γίνονται πιο αποδοτικοί, να εξοικονομούν ενέργεια, να καταπολεμούν την κλιματική αλλαγή και να εμπλέκουν στη συλλογική αυτή προσπάθεια όλο και περισσότερο κόσμο. Ο Schneider Electric Paris Marathon αποτελεί μία ιδανική πλατφόρμα, μέσα από την οποία μπορούμε να τονίσουμε τις αξίες της εταιρείας: φροντίδα, επικοινωνία, πρόκληση, δέσμευση (care, connect, challenge, commit). Παράλληλα, βλέπουμε μια μοναδική ευκαιρία να συνδέσουμε το brand της Schneider Electric με τη διαχρονική πρόκληση ενός μαραθωνίου, εστιάζοντας στον άνθρωπο, τις τεχνολογίες και τη δυνατότητα να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Όπως θα έλεγε και οποιοσδήποτε φοιτητής ασχολείται με κλιματολογικά θέματα, ο αγώνας για το περιβάλλον έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς θα πρέπει να τρέξουμε γρηγορότερα προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα που αυξάνονται συνεχώς μέρα με την ημέρα. Μακροπρόθεσμα, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τον Schneider Electric Paris Marathon την πρώτη κούρσα στον κόσμο με στόχο τη ‘θετική’ ενέργεια».

Ο κ. Yann Le Moenner, Διευθύνων Σύμβουλος στον οργανισμό Amaury Sport επεσήμανε τα εξής: «Αισθανόμαστε ταυτόχρονα χαρούμενοι και υπερήφανοι που μπορούμε να συνδέσουμε ένα brand κύρους, όπως η Schneider Electric, με έναν από τους πιο σημαντικούς μαραθωνίους στον κόσμο. Η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο οργανισμούς οδηγεί σε μια συνεργασία υψηλής προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και των δύο μερών. Όσον αφορά στον αγώνα Schneider Electric Paris Marathon, είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι με τις προτάσεις και τις βελτιώσεις που μπορέσαμε να επιτύχουμε χάρη στη συνεργασία μας με τη Schneider Electric σε πολλούς τομείς».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ