Τρείς ενέργειες για τις πληγείσες οικογένειες και την ενίσχυση του μηχανισμού πυρόσβεσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε την άμεση προώθηση, συγκεκριμένων ενεργειών, για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές και την ενίσχυση των υποδομών πυρόσβεσης της χώρας:


1. Την κατάθεση ποσού 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, στον ειδικό λογαριασμό αρωγής για τις πυροπαθείς οικογένειες.


2. Τη δωρεά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, 30 υπερσύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων, με όλο τον εξοπλισμό τους, συνολικής αξίας 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς θα προσφέρει 20 πυροσβεστικά οχήματα Mercedes, των 8.000 λίτρων, 4×4 off road, επίσης 5 πυροσβεστικά οχήματα της ίδιας μάρκας των 12.000 λίτρων 6χ4 off road, καθώς και 5 οχήματα των 14.000 λίτρων, 6×6 βαρέων επιχειρήσεων.


3.Την αναστολή της πληρωμής των δόσεων των δανείων για ένα χρόνο, για τις οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στους νομούς Ηλείας, Ευβοίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν και να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ