Δυναμική η παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ στο πρώτο TEDMED live Athens με θέμα: «Η υγεία μπροστά»

 
Την Κυριακή, 21 Απριλίου 2013, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, διοργανώθηκε το πρώτο TEDMED Live Athens με θέμα: «Η υγεία μπροστά».

Η ΕΛΕΠΑΠ ήταν παρούσα στη σημαντική αυτή διοργάνωση του πρώτου TEDMED Live Athens. Η παρουσίαση από τον Εμβιομηχανικό του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης της ΕΛΕΠΑΠ κ. Νικόλαου Δάρρα  με θέμα: Motion Analysis – Land of Innovation, έδωσε το στίγμα του καινοτόμου έργου που παράγεται στα 12 χρόνια της λειτουργίας του.

Αναφέρθηκαν οι δυνατότητες και οι εφαρμογές της Ανάλυσης Κίνησης  στην επίλυση κινητικών προβλημάτων που αφορούν στη βάδιση. Έγινε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στο  καινοτόμο  πρωτόκολλο που έχει δημιουργήσει η ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ, για την ανάλυση της κίνησης του άνω άκρου, κάτι που εφαρμόζεται κλινικά σε ελάχιστα εργαστήρια στον κόσμο.

Η ΕΛΕΠΑΠ αποτελεί ένα οικοσύστημα συμβίωσης και συνεργασίας τόσο της πρακτικής εφαρμογής, μέσα από ολιστικά προγράμματα αποκατάστασης, όσο και της ανάπτυξης της έρευνας  και της καινοτομίας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ