Η Coca-Cola μας προσκαλεί να μοιραστούμε στιγμές απόλαυσης με εκείνους που αγαπάμε!

Εκατομμύρια συσκευασίες Coca-Cola φιλοξενούν τα πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα!

Φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola μας προσκαλεί να μοιραστούμε στιγμές απόλαυσης με εκείνους που αγαπάμε, μέσα από την πρωτότυπη καμπάνια «Μοιράσου μια Coca-Cola»! Τώρα, η απόλαυση του αγαπημένου μας αναψυκτικού παρέα με τους φίλους και την οικογένειά μας γίνεται πιο προσωπική και διασκεδαστική υπόθεση από ποτέ, αφού οι συσκευασίες Coca-Cola θα αποχωριστούν για λίγο το διάσημο σε όλους λογότυπο της μάρκας, προκειμένου να φιλοξενήσουν τα 150 πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα. Η καμπάνια αποτελεί τη μεγαλύτερη «προσωποποιημένη» καμπάνια προϊόντος στον κόσμο, με πάνω από μισό δισεκατομμύριο μπουκάλια και κουτάκια Coca-Cola, Coca-Cola light και Coca-Cola Zero να κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη.

Η καμπάνια έχει σκοπό να εμπνεύσει τους καταναλωτές να μοιραστούν στιγμές απόλαυσης με τους ανθρώπους που αγαπάνε, δείχνοντάς μας πως το να μοιράζεσαι είναι ένας λόγος για να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Οι συσκευασίες με τα ονόματα αναμένεται να μας συναρπάσουν αυτό το καλοκαίρι, να πυροδοτήσουν συζητήσεις, και να ενθουσιάσουν τόσο τους εφήβους, όσο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία καταναλωτές. Στην Ελλάδα, οι συσκευασίες φιλοξενούν όχι μόνο τα πιο δημοφιλή ονόματα, αλλά και παιχνιδιάρικες λέξεις και υποκοριστικά που θα φιγουράρουν αντί του λογοτύπου της Coca-Cola.

Η καμπάνια θα υποστηριχθεί από έντυπη και digital επικοινωνία, καθώς και experiential events, με σκοπό να μετατρέψει τις συσκευασίες Coca-Cola με ονόματα στο απόλυτο καλοκαιρινό παιχνίδι! Αυτή η ενέργεια γίνεται από την Coca-Cola όχι μόνο για σκορπίσει χαρά και αισιοδοξία, αλλά και για να τιμήσει τους καταναλωτές, που τόσα χρόνια την επιλέγουν σταθερά ως το Νούμερο 1 αναψυκτικό!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ