Τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ συνδέουν τις καλές πρακτικές των Επιχειρήσεων με την Κοινωνία

Την έναρξη εργασιών της 6ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ). Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί την 12η Νοεμβρίου 2013, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η οποία είναι Αρωγός της διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2013 απαρτίζεται από την Πρόεδρο κ. Υβέτ Κοσμετάτου, Μέλος Δ.Σ. ΣΔΕ από την Vodafone A.E. και τα μέλη κ.κ. Γιάννη Αθανασιάδη, Μέλος Δ.Σ. ΣΔΕ από την Coca-Cola 3E, Κική Ζαννιά από τον ΟΤΕ, Γιώργο Καλούδη, Γενικό Γραμματέα Δ.Σ. ΣΔΕ από την ΕΥΔΑΠ, Νάσο Λέζο από τη My Spectrum Hellas και Μηνά Μαυρικάκη, από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.

«Η Εταιρική Υπευθυνότητα θέτει το πλαίσιο για τη λειτουργία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, οικοδομώντας μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτών, εργαζομένων και ενδιαφερομένων μερών. Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, μέσω των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια που καταβάλουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, να λειτουργούν υπεύθυνα, να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους και να αναπτύσσονται με γνώμονα το επιχειρείν, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον και τη συμβολή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2013, κ. Υβέτ Κοσμετάτου.

Τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας καλούν όλες τις επιχειρήσεις που έχουν πραγματοποιήσει κοινωνικά προγράμματα τα έτη 2010-2012, να αναδείξουν το έργο τους υποβάλλοντας συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
ΣΔΕ, τηλ. 210 674 6568, Ε-mail: sde@sde.gr.

Τα ΑΡΙΣΤΕΙΑ θεσμοθετήθηκαν το 2000 από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2001 και έκτοτε επαναλαμβάνονται κάθε δύο χρόνια. Ο θεσμός των ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ είναι καταξιωμένος στην επιχειρηματική κοινότητα

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ