«Διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας»: 5η διάκριση της SCA Hygiene Products το 2013

Η SCA Hygiene Products, η εταιρεία προϊόντων χάρτου και προσωπικής υγιεινής, έλαβε την πέμπτη διάκριση για το 2013, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανάπτυξη και αναγνώριση των επιδόσεών της από το ελληνικό επιχειρείν. Η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις εταιρίες «The Most Admired Enterprises» στο πλαίσιο του θεσμού «Διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας» που διοργάνωσε η Stat Bank.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα «The Most Admired Enterprises» περιλαμβάνει τις Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις, από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου και του τουρισμού και οι οποίες διακρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς διακρίσεων της SCA Hygiene Products στους θεσμούς CR Index, Sales Excellence Awards, Best Workplaces 2013 και Retail Business Awards, με τις οποίες επιβραβεύτηκε η εταιρεία για το σύνολο της δραστηριότητάς της στην ελληνική αγορά, οικονομία και κοινωνία.

Όπως σημειώνει ο Country Manager της εταιρείας, κ. Ιωάννης Κοττεάκος «Η νέα διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς αποτελεί την αναγνώριση της ελληνικής αγοράς για τη συνεπή και ολοκληρωμένη στρατηγική που υλοποιούμε στοχεύοντας στην ανάπτυξη της εταιρείας μας και την παράλληλη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ήθος, έμπνευση και επιμονή να επενδύουμε στους κοινωνικούς μας εταίρους, υπηρετώντας το όραμά μας να γίνει η SCA μία εταιρεία πρότυπο, συνεπής στη φιλοσοφία μας Care of Life».

Πηγή: kerdos.gr.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ