Nέo ΑΒ Food Market στην οικογένεια της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός νέου «ΑΒ Food Market / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» στη Ζάκυνθο (Θέση Αμπελόκηποι), συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο να τονώνει την εμπορική κίνηση της περιφέρειας και να εντάσσει στο δυναμικό των συνεργατών της επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στις τοπικές τους κοινωνίες, με τις υψηλές προδιαγραφές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας της ΑΒ Βασιλόπουλος, που αποτελεί το 52ο κατάστημα franchise της αλυσίδας, άνοιξε την Παρασκευή, 21 Ιουνίου και είναι το δεύτερο του δικτύου συνεργατών στην περιοχή. Έχει έκταση 800 τ.μ., απασχολεί συνολικά 15 άτομα προσωπικό, διαθέτει 5 ταμεία, έχει ένα άνετο parking 120 θέσεων και ανήκει στην εταιρεία «ΑΦΟΙ Δ.ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΞΑΓΩΓΩΝ» όπως και το αδελφό κατάστημα του στο νησί.

Τους περασμένους μήνες στο δίκτυο συνεργατών (franchise) της ΑΒ Βασιλόπουλος προστέθηκαν 3 ακόμη καταστήματα. Το πρώτο κατάστημα, έκτασης 410 τ.μ., άνοιξε τη Δευτέρα 22 Απριλίου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και ανήκει στην εταιρεία «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Π.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ. Ε.Π.Ε.». Απασχολεί συνολικά 12 άτομα προσωπικό, διαθέτει 3 ταμεία και έχει άνετο parking 50 θέσεων.

Το κατάστημα ΑΒ Food Market/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ στην Ελάτεια Φθιώτιδας, ανήκει στην εταιρεία «ΕΛΑΤΕΙΑ ΑΓΑΘΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 26 Απριλίου, ενώ διαθέτει χώρο πώλησης 410 τ.μ. και απασχολεί 6 άτομα προσωπικό.

Τέλος, το κατάστημα της περιοχής Βασιλικό Ευβοίας ξεκίνησε να εξυπηρετεί τους καταναλωτές στις 27 Απριλίου. Ανήκει στην εταιρεία «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», εκτείνεται σε χώρο 750 τ.μ. σε δύο (2) επίπεδα και απασχολεί 15 άτομα προσωπικό.

Με τα ΑΒ Food Market η ΑΒ Βασιλόπουλος απαντά στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, με σεβασμό στους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής των τοπικών κοινωνιών και προσφέρει στους κατοίκους όλης της χώρας ποιοτικά προϊόντα, επώνυμα ή ιδιωτικής ετικέτας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ