Συμμετοχή της ΕΛΕΠΑΠ στο 3ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum

Η ΕΛΕΠΑΠ, με 76 χρόνια προσφοράς στο Ανάπηρο Παιδί και την Οικογένειά του, συμμετείχε και φέτος με περίπτερό της, στο 3ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum, με θέμα: «Ο Άνθρωπος για τον Άνθρωπο», την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013, στην Αίγλη Ζαππείου.

΄Ολοι οι φίλοι και φίλες που επισκέφτηκαν το περίπτερό της, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα σύγχρονα εκπαιδευτικά και θεραπευτικά προγράμματα που εφαρμόζει η ΕΛΕΠΑΠ, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί και Ενήλικα με Αναπηρία, καθώς επίσης και για τη νέα μεγάλη ενέργεια που εγκαινιάζει η ΕΛΕΠΑΠ, με την προώθηση προσκλητηρίων και μπομπονιέρων, στα πλαίσια των «Δωρεών Χαράς».

Οι Δωρεές Χαράς, στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους μας, και μέσα από τη δική τους ευτυχισμένη προσωπική στιγμή (γάμο, βάπτιση, επέτειο, γιορτή κ.α) να δώσουν το χαμόγελο και την ευτυχία σε παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη, στα παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Η κοινωνία χρειάζεται την ΕΛΕΠΑΠ και η ΕΛΕΠΑΠ την κοινωνία για να μπορεί να συνεχίζει να υπηρετεί το όραμά της.

1 ευρώ στα 2 ευρώ που χρειάζεται η ΕΛΕΠΑΠ, εξαρτώνται από τη στήριξη της κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα παιδιά βρίσκουν στην ΕΛΕΠΑΠ μια ανοικτή αγκαλιά, που τα υποδέχεται, για να τα φροντίσει, να τα στηρίξει, να τα βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους. Είναι πραγματικά μαγικό να τα βλέπεις μέρα, με τη μέρα να εξελίσσονται, να βελτιώνονται να κάνουν τα πρώτα «Βήματα Ζωής».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ