Την Asset Ogilvy Public Relations επέλεξαν στην Ελλάδα η Εuropa Nostra και η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, ως συνεργάτη επικοινωνίας του 50ου Επετειακού της Συνεδρίου 2013

O Πανευρωπαϊκός Οργανισμός Προστασίας της Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Ευρώπης Europa Nostra και ο επίσημος αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, επέλεξαν την Asset Ogilvy Public Relations για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας, καθώς και την εξεύρεση χορηγών και χορηγών επικοινωνίας για το 50ο Επετειακό Συνέδριο και την Τελετή Απονομής των Βραβείων Ευρωπαϊκής Πολιτισμικής Κληρονομιάς, που πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία τον Ιούνιο στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Europa Nostra, Μaestro Placido Domingo και της Επιτρόπου για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και την Νεολαία, κυρίας Ανδρούλλας Βασιλείου.

Το πρόγραμμα επικοινωνίας περιελάμβανε διοργάνωση δύο Συνεντεύξεων Τύπου, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και στο Μουσείο Ακρόπολης, επικοινωνία σε on line & off line Media πριν, κατά και μετά τις εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος στο πλαίσιο του Συνεδρίου, συνεντεύξεις σε έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά Μέσα και φυσικά επικοινωνία και προβολή της Τελετής Απονομής των βραβείων, η οποία έλαβε χώρα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η Asset Ogilvy Public Relations εξασφάλισε επίσης τους εξής χορηγούς: τον Όμιλο ΟΤΕ – COSMOTE στην κατηγορία «Εταίροι Συνεδρίου», τις ΔΕΗ, Coca-Cola Hellas και Bold Ogilvy & Mather στην κατηγορία «Xορηγοί» και τις Aθηναϊκή Ζυθοποιία, Interamerican, Volvo και Foss Productions στην κατηγορία «Υποστηρικτές». Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι ΣΚΑΪ, ΣΚΑΪ 100,3 και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, καθώς και η DIRECTION Εκδοτικός Οργανισμός.

Όπως δήλωσε η κυρία Μπέττυ Καζακοπούλου, Πρόεδρος της Asset Ogilvy  Public Relations: «Η συμμετοχή της εταιρείας μας στην κορυφαία αυτή διοργάνωση της Europa Nostra, αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της πολυετούς εμπειρίας μας στον τομέα της πολιτισμικής χορηγίας. Πιστεύω ότι η υποστήριξη τέτοιων γεγονότων είναι στο DNA της εταιρείας και, πρωτίστως, κάνει υπερήφανα τα στελέχη μας».

Η Asset Ogilvy Public Relations θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους προσπάθειες ανάδειξης του πολιτισμού που στις μέρες μας είναι ακόμη πιο σημαντικές και απαραίτητες.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ