Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες των πυρκαγιών

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) και η Coca-Cola Hellas Α.Ε. εκφράζoυν τη βαθύτατη συγκίνηση της διοίκησης και των εργαζομένων τους για τα τραγικά γεγονότα των πυρκαγιών, που συγκλόνισαν την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες.


?μεση ανταπόκριση για την ανακούφιση των πληγέντων


Η ανταπόκριση της Εταιρείας μας στα πρόσφατα γεγονότα ήταν και είναι άμεση και ανθρώπινη. Μέχρι σήμερα, έχουμε προσφέρει περίπου 400.000 λίτρα εμφιαλωμένο νερό και χυμούς στις περιοχές που επλήγησαν, το Πυροσβεστικό σώμα, σε εθελοντές και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σε συνεργασία με την Εκκλησία, τους τοπικούς παράγοντες και οργανώσεις εθελοντών προσφέρουμε τρόφιμα, ρουχισμό και φάρμακα. Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και άλλους οργανισμούς έχουμε διαθέσει εθελοντές μας για την οργάνωση καταλυμάτων. Παράλληλα διαθέτουμε οχήματα της Εταιρείας σε ενέργειες διάσωσης και μεταφοράς. Επιπλέον έχουμε συντονίσει ομάδα εθελοντών, η οποία αποτελείται από εργαζόμενους της Coca-Cola Τρία Έψιλον, πελάτες και συνεργάτες μας, η οποία συνδράμει τους πληγέντες, καθώς και τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.


Οικονομική ενίσχυση


Πέραν της εθελοντικής βοήθειας οι εργαζόμενοι της Εταιρείας μας εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν και οικονομικά και συμφώνησαν με τα σωματεία τους στην Ελλάδα να μην πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις και το ποσό των 500.000 χιλιάδων ευρώ να διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον διπλασίασε το ποσό αυτό και οι συνεργάτες της στην Coca-Cola Hellas προσέφεραν επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ. Τo συνολικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ θα κατατεθεί στο Ειδικό Ταμείο Στήριξης.


Μακροχρόνια δέσμευση


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas πρωτίστως δεσμεύονται να αναλάβουν και να υποστηρίξουν επί μακρόν πρωτοβουλίες και δράσεις για την οικονομική και περιβαλλοντική αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών, αφού ολοκληρωθεί η συνολική εκτίμηση της καταστροφής. Ταυτόχρονα, στόχος της Εταιρείας μας είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια κατάρτισης των απαραίτητων σχεδίων και υποδομών για την αποφυγή ή περιορισμό παρόμοιων καταστροφών στο μέλλον.


Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας σε όσους επλήγησαν και τους διαβεβαιώνουμε για την ουσιαστική υποστήριξή μας.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ