Online εκπαιδευτικό πρόγραμμα Energy University™ της Schneider Electric

To online εκπαιδευτικό πρόγραμμα Energy University™ της Schneider Electric συμπληρώνει 4 χρόνια λειτουργίας και προσφέρει δυνατότητα πιστοποίησης PEM

Περισσότεροι από 350.000 οι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες στο πρόγραμμα ενεργειακής επιμόρφωσης Energy University™

Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες της εφαρμογής Energy University™ έχουν ξεπεράσει πλέον τους 350.000. Το Energy University™ αποτελεί το κορυφαίο online εκπαιδευτικό εργαλείο στον τομέα της ενεργειακής διαχείρισης, προσφέροντας από το 2009 μαθήματα εξοικονόμησης ενέργειας σε 12 γλώσσες, για επαγγελματίες από 156 χώρες.

Μέχρι σήμερα οι χρήστες του Energy University έχουν ολοκληρώσει περισσότερα από 500.000 μαθήματα, ενώ το πρόγραμμα στηρίζουν πάνω από 20 εταιρείες του κλάδου από ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτή τη χρονιά, το Energy University εμπλουτίστηκε με νέα μαθήματα και θέματα παρέχοντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη και επίκαιρη εκπαίδευση για την εξοικονόμηση ενέργειας και τα data centers

«Το Energy University παραμένει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα, το οποίο μας επιτρέπει να βοηθάμε τους επαγγελματίες να κάνουν έξυπνες επιλογές σε σχέση με κορυφαία θέματα που απασχολούν σήμερα τον ενεργειακό κλάδο», δηλώνει η κ. Susan Hartman, υπεύθυνη των προγραμμάτων Global Customer Education στη Schneider Electric. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το πραγματικό όφελος που αποκομίζουν όσοι παρακολουθούν τα μαθήματα του Energy University, αλλά και με τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν ακόμη και σήμερα στo χώρο της ενεργειακής εκπαίδευσης».

Φέτος, η Schneider Electric συμπληρώνει τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Energy University και επτά χρόνια από την έναρξη του προγράμματος Data Center University, το οποίο από τον Ιούνιο του 2012 έχει ενσωματωθεί στον ευρύτερο κύκλο του Energy University. Και τα 2 προγράμματα της Schneider Electric προσφέρουν στους επαγγελματίες του κλάδου τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Τον Οκτώβριο του 2012 το Energy University καθιέρωσε, σε συνεργασία με το Institute of Energy Professionals, ειδικές εξετάσεις πιστοποίησης (Professional Energy Manager – PEM), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε επαγγελματίες από το χώρο της ενεργειακής διαχείρισης να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στον αναπτυσσόμενο αυτό τομέα. Από τότε μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 40 επαγγελματίες έχουν λάβει πιστοποίηση μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Η πιστοποίηση αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλείο που βοηθά τους επαγγελματίες να βελτιώσουν την καριέρα τους και να ανέβουν πιο γρήγορα τα σκαλιά της ιεραρχίας», αναφέρει ο κ. Dhinesh Kumar Ganesan, ένας από τους επαγγελματίες που έλαβαν την πιστοποίηση PEM μέσω του προγράμματος επιμόρφωσης της Schneider Electric. «Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση Professional Energy Manager σίγουρα προσθέτουν αξία στο επαγγελματικό μου προφίλ και με αναβαθμίζουν σε σχέση με τους  συναδέλφους μου».

Το 2012, το πρόγραμμα κέρδισε την υποστήριξη της ένωσης Continental Automated Buildings Association, της Wyndham Green και του συλλόγου American Society for Healthcare Engineering.

Από το 2009, τα επιμορφωτικά μαθήματα του Energy University προσφέρονται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου και χωρίς χρέωση, με στόχο να βοηθήσουν στελέχη που ασχολούνται επαγγελματικά με το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση εγκαταστάσεων να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις όσον αφορά στα διάφορα ενεργειακά ζητήματα.

Για να εγγραφείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Energy University ακολουθήστε το σύνδεσμο : www.MyEnergyUniversity.com.
  
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ