Η Παρασκευή 11 Οκτωβρίου είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής στην Έρευνα Best Workplaces 2014

Το Great Place to Work® Institute Hellas υπενθυμίζει ότι δέχεται δηλώσεις συμμετοχής στην έρευνα Best Workplaces 2014 μέχρι και την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013.

Όσες εταιρείες απασχολούν περισσότερους από 20 εργαζόμενους και επιθυμούν να αξιολογήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον ή να το συγκρίνουν με αυτό των άλλων εταιρειών, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή την ετήσια έρευνα.
Εάν η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εξαίρετο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, θα συμπεριληφθεί στη λίστα των καλύτερων εταιρειών, θα διακριθεί και θα βραβευθεί.

Στο πλαίσιο της έρευνας στην Ελλάδα, βραβεύονται κάθε χρόνο τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

•    10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους
•    10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους
•    5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους

Βασικός στόχος της έρευνας Best Workplaces, είναι να δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αποτιμήσουν, να κατανοήσουν και να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον, και παράλληλα να προβληθούν για αυτό εάν το αξίζουν.

Η έρευνα αυτή που είναι η μεγαλύτερη σε όλο τον κόσμο διεξάγεται κάθε χρόνο σε 45 χώρες, συμμετέχουν περίπου 5.500 επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους και συμπληρώνονται περισσότερα από 2 εκατομμύρια ερωτηματολόγια.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την έρευνα και την μεθοδολογία της στην ιστοσελίδα: www.greatplacetowork.gr.

Εάν θέλετε να ρωτήσετε περισσότερα επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 697 1098 και την κ. Ανθή Τσέντου, info@greatplacetowork.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ