Η Schneider Electric προμηθεύει 43 φωτοβολταϊκά πάρκα στην Ελλάδα με φωτοβολταϊκούς μετατροπείς και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό

H Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, συνέβαλε στην ολοκλήρωση 43 φωτοβολταϊκών πάρκων, συνολικής ισχύος 4,3 MW στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπου συνεργάστηκε με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του έργου, Priosol Hellas.

Τα 43 πάρκα των 100 kW εγκαταστάθηκαν σε αγροτεμάχια διαφόρων περιοχών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και το κάθε ένα από αυτά έχει εξοπλιστεί με πέντε μετατροπείς Conext TL των 20 kW, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό χαμηλής τάσης DC και AC της Schneider Electric.

Παρά τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά Φ/Β συστημάτων της Ελλάδας, η Schneider Electric επιλέχθηκε για την προμήθεια του εξοπλισμού χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία.

Ο κ. Χρήστος Πετρόχειλος, Business Development Manager της Priosol Hellas δήλωσε σχετικά: «Για ακόμα μια φορά η Schneider Electric Ελλάδος απέδειξε έμπρακτα την αξία της με τις άμεσες παραδόσεις, την αξιοπιστία της και την υποστήριξή της. Χωρίς αυτήν η κατασκευή των 43 έργων θα ήταν ακατόρθωτη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την μακροχρόνια συνεργασία μας».

«Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να στηρίζουμε την υλοποίηση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και να συμβάλουμε με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση του ενεργειακού ισοζυγίου της χώρας μας», δήλωσε ο κ. Σπύρος Ράπτης, Αντιπρόεδρος στο τμήμα Ενέργειας & Υποδομών της Schneider Electric.

Οι Φ/Β μετατροπείς Conext TL της Schneider Electric δεν χρησιμοποιούν μετασχηματιστές και αποτελούν την ιδανική λύση για τη διασύνδεση φ/β εφαρμογών μικρής ή μεσαίας κλίμακας (ισχύος μέχρι 1 MW) που βρίσκονται εγκατεστημένα σε στέγες εμπορικών κτιρίων ή οικόπεδα.

Ο βαθμός απόδοσης που υπερβαίνει το 98% (peak), η δυνατότητα υποστήριξης δικτύων τάσης από 350 – 850 V και η ικανοποίηση αυστηρών ποιοτικών προδιαγραφών (Multiple Environmental Over Stress Testing – MEOST, Temperature Humidity Bias – THB), εγγυώνται την υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μετατροπείς Conext TL, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.schneider-electric.com
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ