O Ιωάννης Κοττεάκος Quality Leader of the Year 2013

Ο Country Manager της SCA Hygiene Products, Ιωάννης Κοττεάκος, τιμήθηκε με το βραβείο του Έλληνα Quality Leader of the Year 2013 στη χθεσινή Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2013», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Ο Quality Leader of the Year είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε το 2002 από τον European Organization for Quality (EOQ). Βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leader of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Κατά τον EOQ «ο Quality Leader κατέχει ηγετική θέση σε έναν οργανισμό, τον οποίο κατευθύνει στην επιτυχία για καθεμία από τις διαφορετικές κατηγορίες συμμετόχων (stakeholders). Η επιτυχία αυτή κατακτάται χάρη στην ηγεσία του αλλά και βάσει των αλλαγών και των διαδικασιών ποιότητας που εφαρμόζει μέσω της ομάδας που διοικεί άμεσα». H ΕΕΔΕ, ως Εθνικός Εκπρόσωπος του ΕΟQ, προκηρύσσει αυτό το βραβείο στην Ελλάδα από το 2002, απευθυνόμενη σε Έλληνες Managers.

Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality manager) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του.

Πηγή: Retail Business.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ