Χρυσή διάκριση για 7η συνεχή χρονιά στα Famous Brands

Οι καταναλωτές την επιλέγουν αυθόρμητα και της δίνουν την πρωτιά στην κατηγορία Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών συσκευών

Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, κατέκτησε για 7η συνεχή χρονιά την πρώτη θέση ως η μάρκα με τη χρυσή φήμη, ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Wizzard-Insights Strategists. Η έρευνα FAMOUS BRANDS, διενεργείται για 8η χρονιά και αποτελεί ένα μοναδικό  θεσμό στο χώρο του marketing και επικοινωνίας στην Ελλάδα, καθώς μέσω της διαδικασίας της αυθόρμητης επιλογής από τους καταναλωτές, αναδεικνύονται οι κορυφαίες μάρκες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Κωτσόβολος τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικών & Ηλεκτρικών Συσκευών, αποδεικνύοντας τις ουσιαστικές σχέσεις που διαχρονικά έχει καταφέρει να διατηρήσει με τους πελάτες της, καθώς στέκεται Πάντα Δίπλα τους, επενδύοντας σε καινοτόμες λύσεις, άριστες υπηρεσίες και χαμηλές τιμές. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η εταιρεία κατάφερε να διακριθεί μεταξύ των 12 πρώτων μαρκών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αυθόρμητες απαντήσεις από το κοινό που συμμετείχε στην έρευνα.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South-East Europe, κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, δήλωσε: «63 χρόνια τώρα, η Κωτσόβολος στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές επιδιώκοντας να χτίσει μαζί τους σχέσεις ζωής. Η επικέντρωση μας στην καινοτομία, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, την άριστη εξυπηρέτηση και τις πολύ χαμηλές τιμές έχουν κάνει την αλυσίδα μας συνώνυμη με τα ηλεκτρικά και τα ηλεκτρονικά είδη. Αυτό είναι που μας έχει φέρει στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών και μας ενθαρρύνει ώστε να συνεχίζουμε να είμαστε Πάντα Δίπλα τους δικαιώνοντας τις προσδοκίες τους και μετατρέποντας κάθε επίσκεψή τους στα καταστήματά μας, σε μία ξεχωριστή εμπειρία. Η διάρκεια της σχέσης Κωτσόβολος με τους πελάτες της αποτελεί δικαίωση της καθημερινής προσπάθειας χιλιάδων ανθρώπων μας σε περίπου 100 σημεία εξυπηρέτησης με ένα απλό στόχο: να βρούμε εξειδικευμένες λύσεις τεχνολογίας για τον κάθε πελάτη και κάθε νοικοκυριό. Συνεχίζουμε βάζοντας διαρκώς νέους στόχους και προκλήσεις για την ομάδα μας».
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ