Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2013

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, το στρατηγικό προσανατολισμό, την πρωτοποριακή σκέψη και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δραστηριότητάς τους επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita A.E.

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας
Ευάγγελος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Βιοϊατρική Α.Ε.

Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας
Θεόδωρος Πασχαλίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Grantex Α.Ε.

Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας
Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Upstream A.E.

Πρωτοπόρος επιχειρηματίας
Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος, Όμιλος ΣΑΝΗ Α.Ε.

Για τέταρτη φορά στην Ελλάδα, η EY θα απονείμει το διεθνούς φήμης βραβείο «Entrepreneur Of The Year» στον επιχειρηματία που θα διακριθεί για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, το εμπνευσμένο όραμά του, αλλά και τις ηγετικές του ικανότητες.

Ο ‘Ελληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2013 που θα ανακοινωθεί το Δεκέμβριο 2013, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Monte Carlo. Σε αυτή, θα συμμετάσχουν οι νικητές του αντίστοιχου βραβείου από άλλες χώρες για την ανάδειξη του «World Entrepreneur Of the Year» 2014.

Ο κύριος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, υπογράμμισε μιλώντας για το διαγωνισμό: « Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώνουμε για μία ακόμη χρονιά το διαγωνισμό της EY «Entrepreneur Of The Year» στην Ελλάδα, έναν από τους σημαντικότερους παγκόσμιους θεσμούς για τους επιχειρηματίες. Στο φετινό διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013, απευθυνόμαστε για μία ακόμη φορά στους ικανούς Έλληνες επιχειρηματίες που δημιουργούν και διοικούν δυναμικές, σταθερά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, με αισιοδοξία, καινοτόμο πνεύμα, και κοινωνική ευαισθησία».

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ