Ο Όμιλος Κωτσόβολος στηρίζει τους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών

Μπροστά στην πρωτοφανή καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα τις τελευταίες 8 ημέρες, με ανυπολόγιστες συνέπειες στους συνανθρώπους μας στους οποίους περιλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στον όμιλο Κωτσόβολο που κατοικούν στις περιοχές που επλήγησαν, πιστεύουμε ότι είναι πρωταρχικό καθήκον όλων μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Ανταποκρινόμενος σε αυτή την τραγωδία, ο Όμιλος Κωτσόβολος προσφέρει ψυγεία και μικρές κουζίνες σε 500 οικογένειες που επλήγησαν από τις φωτιές. Τις οικογένειες που θα λάβουν την υποστήριξη αυτή θα υποδείξουν οι κατά τόπους Νομαρχίες.


Επιπλέον, ανακοινώνεται από τον Όμιλο Κωτσόβολο μια εμπορική πολιτική για να υποστηρίξει περαιτέρω την προσπάθεια ανάκαμψης των πληγέντων. Η πολιτική αυτή προβλέπει την πληρωμή αγορών που θα πραγματοποιήσουν οι πυρόπληκτοι σε 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις με πρώτη δόση μετά από 1 χρόνο από την αγορά. Αυτή η πολιτική θα ισχύσει για όσους έχουν πληγεί άμεσα.


Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του ομίλου Κωτσόβολος, σαν υπεύθυνα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, δεσμεύονται να βοηθήσουν ώστε να γίνουν καλύτερες οι ζωές των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να συνεισφέρουν στην γρήγορη αποκατάσταση των τοπικών κοινωνιών.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ