Παρουσίαση των νέων λύσεων κλιματισμού υψηλής ακριβείας για Data Centers και Κτίρια

Η Schneider Electric πραγματοποίησε την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, παρουσίαση με τίτλο «Νέες Λύσεις Κλιματισμού υψηλής ακρίβειας για Data Centers και Κτίρια». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για πιο πρόσφατες λύσεις κλιματισμού και τις τεχνολογίες που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του Τομέα ΙΤ της Schneider Electric, καθώς και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρείας.

Με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση της εταιρείας Uniflair από την Schneider Electric, παρουσιάστηκαν οι νέες λύσεις κλιματισμού για Data Centers και Κτίρια που έρχονται να συμπληρώσουν την προσφορά της εταιρείας δίνοντάς της ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο ήδη υπάρχον κομμάτι του κλιματισμού για εφαρμογές ΙΤ.

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την ενέργεια με τη βιομηχανία της τεχνολογίας (ΙΤ), ενώ η APC by Schneider Electric και η Uniflair εντάσσονται και αποτελούν το Τομέα ΙΤ της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Γιώργος Δριτσάνος, ΙΤ Business Unit VP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα της Schneider Electric, δήλωσε σχετικά: «Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Schneider Electric, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία της APC by Schneider Electric και το ευρύ φάσμα λύσεων κλιματισμού υψηλής ακριβείας της Uniflair, αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό των Τομέων της Ενέργειας & της Πληροφορικής, ο οποίος καθιστά την Schneider Electric τη μοναδική εταιρεία που μπορεί να προσφέρει πραγματικά ολοκληρωμένες λύσεις για Data Centers στην ελληνική αγορά».
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ