Κοπή πίτας ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ – Ε.Ε.Δ.Σ.Α. 2014

Την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση για την κοπή πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) που έλαβε χώρα στον πολυχώρο «THE YARD» στην Αθήνα.

Το γεγονός, συνετέλεσε στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο φορέων αλλά και μεταξύ των μελών του ΠΑΣΕΠΠΕ και της ΕΕΔΣΑ καθώς και στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ακαδημαϊκών και Επιχειρηματιών, που ασχολούνται με την προστασία του Περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 100 περίπου μέλη και φίλοι του ΠΑΣΕΠΠΕ και της ΕΕΔΣΑ , τους οποίους το Διοικητικό Συμβούλιο των δύο φορέων ευχαριστεί θερμά.

Επίσης, παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό: ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής, Μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού και της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, η κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Μιχάλης Ταμήλος Βουλευτής Τρικάλων o κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας TEE (εκ μέρους του Προέδρου του ΤΕΕ κ. Χρήστου Σπιρτζή), ο κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ και τέως Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ, και ο κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Πρόεδρος ΠΕΣΥΔΑΠ.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι συνεργαζόμενων φορέων, όπως ο κος Φώτης Κουρμούσης, Πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας, ο κ. Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, ο κ. Γιώργος Κάζος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών, ο κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, ο κ. Μιχάλης Ευθυμιάδης, Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Κορυδαλλού κ.α.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης: Μέλη του ΔΣ του ΠΑΣΕΠΠΕ της και ΕΕΔΣΑ, ενώ ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες μέλη των δύο φορέων που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση: ENVIROPLAN A.E, ECO–EFFICIENCY ΕΠΕ, ENVITEC A.E., POLYECO A.E., ΕΠΕΜ Α.Ε., ΑΡΒΙΣ Α.Ε., ΑΡΒΙΣ ΣΟΛΑΡ ΕΠΕ, A.E. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ – Κ.ΚΡΕΜΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., ΕΠΤΑ ΕΠΕ κ.α.

Τέλος οι Πρόεδροι και των δύο Συνδέσμων ευχαρίστησαν όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση κοπής πίτας και ευχήθηκαν στα μέλη και στους φίλους των δύο φορέων ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2014.

           
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ