Τα εγκαίνια του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Την Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στις νέες εγκαταστάσεις του στην Ηλιούπολη. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης. Εκτός των εγκαινίων του κέντρου μας έγιναν, επίσης, τα εγκαίνια δύο νέων δομών του Δήμου, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ και του Δημοτικού Ωδείου.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής κου Ι. Σγουρού, της Αντιπεριφερειάρχη κ. Λ. Βασιλάκου, του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Β. Βαλασόπουλου,της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου κ. Μ. Ανδρούτσου και πλήθος επισήμων.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Σήμερα στέλνουμε ένα μήνυμα όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και στην Αττική και σε όλη την κοινωνία. Ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς. Ο Δήμος Ηλιούπολης, εκτός από το ότι προωθεί τον πολιτισμό και δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του στα Άτομα με Αναπηρία, αποδεικνύει ότι σέβεται και τιμά τις ιδιαιτερότητες όλων των ανθρώπων.

Η φιλοξενία των δομών του Δημοτικού Ωδείου και αυτών που απευθύνονται σε Άτομα με Αναπηρία στο ίδιο κτίριο σηματοδοτεί την αναγκαιότητα συμπόρευσης και αρμονικής συνύπαρξης όλων των ανθρώπων, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις».

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» κο Ν. Ανυφαντή  τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Β. Βαλασόπουλο, στο Ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Λ. Βασιλάκου, καθώς και στους κ.κ.  Αγ. Βουράκη- εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής, και Κ. Παπαδόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιούπολης, που ανακηρύχθηκαν ως επίτιμα μέλη.

Κατά την ομιλία του ο κος Ν. Ανυφαντής αναφέρθηκε στην κατασκευή του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ως έργου έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης και τόνισε ότι αποτελεί ένα στολίδι της πόλης μας όπου καθημερινά πανανθρώπινες αξίες όπως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η ισότητα ευκαιριών στη ζωή υλοποιούνται και αποδεικνύονται καθημερινά.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ