«Family Street Party» της Asset Ogilvy για τη Fanta

Η Asset Ogilvy Public Relations επιμελήθηκε την εκδήλωση της Fanta,
“Family Street Party”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 15.00, στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά. 
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της Fanta, το συνολικό σχεδιασμό του οποίου έχει επίσης η Asset Ogilvy Public Relations και το οποίο πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά. 

Η Fanta σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζει περισσότερες από 500 οικογένειες σε πέντε πόλεις της Ελλάδας. Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το 4moms.gr (ένα δημοφιλές blog που απευθύνεται στις μητέρες), προσέφερε δωρεάν διασκεδαστικές δράσεις για όλη την οικογένεια, όπως μουσικό και θεατρικό παιχνίδι, yoga, πασχαλινές κατασκευές και πολλές ακόμη δράσεις και εκπλήξεις. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές από γνωστές food bloggers. 

Η παρουσία της προωθητικής ομάδας της Fanta καθώς και 14 εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού βρίσκονταν στον χώρο, και ενημέρωναν το κοινό αναφορικά στο πρόγραμμα της Fanta. Η εκδήλωση τελείωσε νωρίς το απόγευμα, χαρίζοντας στις οικογένειες που παρευρέθηκαν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ