Η INTERAMERICAN και η Αθηναϊκή Mediclinic στην Τήνο, για την υγεία των γυναικών

Η συνεργασία της INTERAMERICAN με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Τήνου, εκτός του πλαισίου της παροχής υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας και ειδικότερα αεροδιακομιδών στους κατοίκους του νησιού, διευρύνεται με πρόσθετες παροχές ενημέρωσης για την υγεία και κλινικών εξετάσεων από την Αθηναϊκή Mediclinic, γενική κλινική του Ομίλου.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στη Τήνο, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ένωσης Γυναικών Τήνου, κατά την οποία 80 γυναίκες ενημερώθηκαν για την σύγχρονη στρατηγική πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του καρκίνου του μαστού. Τα θέματα ανέπτυξαν οι ιατροί συνεργάτες της κλινικής Σπύρος Βλάχος, γυναικολόγος και Γιώργος Παπάζογλου, χειρουργός μαστού. Ο Βαγγέλης Θωμόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και η Νικολέτα Θωμοπούλου, διευθύντρια νοσηλευτικών υπηρεσιών παρουσίασαν τις σύγχρονες υπηρεσίες των 14 τμημάτων της κλινικής και ειδικότερα του γυναικολογικού τομέα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, ο οποίος εξήρε την κοινωνική σημασία της συνεργασίας με την INTERAMERICAN και την Αθηναϊκή Mediclinic, με απτά ήδη τα οφέλη για τους κατοίκους της Τήνου. Σημαντική ήταν η υποστήριξη στην οργάνωση της εκδήλωσης του Αλέκου Μέγκουλα, τοπικού συνεργάτη της εταιρείας.

Οι δύο γιατροί της κλινικής παρείχαν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους επί  δύο ημέρες στο Κέντρο Υγείας Τήνου, για εξετάσεις γυναικολογικής, μαστού και pap test. Εξετάστηκαν δωρεάν συνολικά 120 γυναίκες με χορηγία της INTERAMERICAN, η οποία στο πλαίσιο του σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής» εστιάζει στη φροντίδα της υγείας με έμφαση στην πρόληψη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ