Η ΑΒ Βασιλόπουλος, νικήτρια, για 2η συνεχόμενη χρονιά στο διαομιλικό διαγωνισμό του «Διευθυντή της Χρονιάς»

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κ. Γιώργος Κατσιφώλης, διευθυντής καταστήματος ΑΒ Καλαμάτα 3 (Ψαρρών & Μακεδονίας), κέρδισε τον τιμητικό τίτλο «Διευθυντής της Χρονιάς», στον ομώνυμο διαγωνισμό που πραγματοποιείται μεταξύ όλων των εταιρειών του ομίλου Delhaize.

Αρχικά, ο κ. Κατσιφώλης, διακρίθηκε ως ο καλύτερος διευθυντής καταστήματος της αλυσίδας, ανάμεσα σε 212 «ΑΒητικούς» υποψηφίους. Στη συνέχεια, περνώντας στην επόμενη φάση, διεκδίκησε τον τίτλο του «Διευθυντή της Χρονιάς», καταφέρνοντας να αποσπάσει τη σημαντική αυτή διάκριση, ανάμεσα σε 3.400 διευθυντές καταστημάτων απ’ όλες τις εταιρείας του Ομίλου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, στοχεύει στην αναγνώριση της αξίας του ρόλου του Διευθυντή καταστήματος, στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου και στην ενδυνάμωση του κοινού οράματος και των αξιών για όλους τους συνεργάτες του. Τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη για την αξιολόγηση είναι τόσο οικονομικά (κερδοφορία και πωλήσεις καταστήματος), όσο λειτουργικά (παραγωγικότητα, αποτελέσματα εσωτερικών ελέγχων), αλλά και διοίκησης ανθρώπων (αποτελέσματα ετήσιας αξιολόγησης και απόδοσης).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Γιώργος Κατσιφώλης είναι ένας από τους 10 υποψήφιους διευθυντές του διεθνή διαγωνισμού «2014 Food Marketing Institute- Store Manager Awards». Επιλέχτηκε ανάμεσα σε 130 διευθυντές παγκοσμίως και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο στο Σικάγο στο πλαίσιο του Συνεδρίου FMI.

Με αφορμή τη βράβευση, ο κ. Κώστας Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος Νοτιοανατολικής Ευρώπης της ΑΒ Βασιλόπουλος και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Delhaize δήλωσε: «Όλη η οικογένεια ΑΒ Βασιλόπουλος και εγώ προσωπικά, είμαστε πολύ περήφανοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Κατσιφώλης, Διευθυντής του Καλαμάτα 3, εκτός από Διευθυντής της Χρονιάς 2013 για την ΑΒ, κατάφερε να αποσπάσει και φέτος τη Διαομιλική Διάκριση, δηλαδή τον τίτλο του Διευθυντή της Χρονιάς 2013 ανάμεσα σε 3.400 διευθυντές του Ομίλου Delhaize. Πολλά πολλά συγχαρητήρια από όλους μας, Γιώργο και καλή επιτυχία! Μας κάνεις περήφανους γιατί βάζεις την Ελλάδα και την ΑΒ στο βάθρο των Νικητών!»

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ