Η χορηγία της Coca – Cola για το Μουντιάλ

Η Coca-Cola χορηγεί για ακόμη μια φορά το FIFA World Cup™ με στόχο να φέρει την παγκόσμια αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, το βραζιλιάνικο ρυθμό και το εορταστικό πνεύμα πιο κοντά σε όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, προσκαλεί όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο της Βραζιλίας, μέσα της συμμετοχής τους στην τεράστια σημαία της χαράς έως και τις 12 Μαΐου, αλλά και με το να γίνουν όλοι μια φωνή, τραγουδώντας τον πιο χαρούμενο ποδοσφαιρικό ύμνο. Γιατί το φετινό κύπελλο ανήκει σε όλους. 

Μια από τις πιο σημαντικές ενέργειες στο πλαίσιο της χορηγίας της Coca-Cola για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, είναι η δημιουργία του Happiness Flag, ενός μεγάλου φωτομωσαϊκού με πρόσωπα και μηνύματα χαράς οπαδών από όλο τον κόσμο. Η Coca-Cola, προσκαλεί όλους τους φιλάθλους να γίνουν μέρος της σημαίας της χαράς, ανεβάζοντας έως και τις 12 Μαΐου τη φωτογραφία τους στο http://fwc2014.coca-cola.gr. H Happiness Flag, η μεγαλύτερη παγκόσμια σημαία με πρόσωπα και μηνύματα όλων των εθνικοτήτων που έχει γίνει ποτέ, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο γήπεδο, πριν από τον πρώτο αγώνα του 2014 FIFA World Cup™, στο Σάο Πάολο, στις 12 Ιουνίου.

Επίσης, η Coca-Cola δημιούργησε τον δικό της επίσημο τραγούδι για το 2014 FIFA World Cup™, με τίτλο «The World Is Ours». Το τραγούδι προέκυψε από τα vocals του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη David Correy και τους ήχους των Monobloco – μιας τοπικής street μπάντας. Η σύνθεση του ύμνου έγινε με τη βοήθεια όλων, καθώς ο Correy ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για την εκτέλεση του ύμνου, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε τους εγχώριους καλλιτέχνες να συμμετάσχουν σε αυτόν, δίνοντας έτσι μια πραγματικά παγκόσμια υπόσταση στο κομμάτι.

Η The Coca-Cola Company διατηρεί μια μακρόχρονη σχέση με τη FIFA, η οποία ξεκινάει από το 1974, ενώ είναι επίσημος χορηγός του FIFA World Cup™ από το 1978.

Πηγή: advertising.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ