20ήμερο ανακύκλωσης στον Κωτσόβολο για τα 6 χρόνια ανακύκλωσης συσκευών

Η Κωτσόβολος, γιορτάζει τα έξι χρόνια ανακύκλωσης και προσφέρει στους καταναλωτές ένα 20ήμερο γεμάτο με μοναδικές ευκαιρίες αγορών. 

Η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ξεκίνησε πρώτη τον Απρίλιο του 2008 πρόγραμμα ανακύκλωσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Σε διάστημα έξι ετών και με την πολύτιμη συμβολή και ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών, κατάφερε να ανακυκλώσει μέχρι σήμερα 550.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Με αφορμή τον εορτασμό των έξι χρόνων, η αλυσίδα γιορτάζει για ένα 20ημέρο, δράσεις ανακύκλωσης με οφέλη για τους καταναλωτές αλλά και για το περιβάλλον, είτε πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος ή μέσα από το www.kotsovolos.gr. Συγκεκριμένα, για την 1η εβδομάδα, από την Κυριακή, 11 μέχρι και το Σάββατο, 17 Μαΐου, με αγορά κάθε νέου πλυντηρίου, ψυγείου ή κουζίνας Bosch, Siemens, Neff, Pitsos, προσφέρει στους καταναλωτές 20% όφελος από την αρχική τιμή και έως 40 άτοκες δόσεις, καθώς επίσης και δωρεάν παραλαβή της παλιάς συσκευής προς ανακύκλωση. 

Σημαντικά κίνητρα για την ανακύκλωση θα συνεχίσει να προσφέρει η εταιρεία και το διάστημα έως και το Σάββατο, 31 Μαΐου, ενθαρρύνοντας ακόμα περισσότερους καταναλωτές να συμμετέχουν. Η ανακύκλωση συσκευών, πέρα από το κέρδος για τους πελάτες που θα επιλέξουν μια από τις ευκαιρίες της Κωτσόβολος, ωφελεί και τα οικονομικά του νοικοκυριού αφού η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται σημαντικά με την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών με νέες υψηλότερης ενεργειακής κλάσης. Παράλληλα ωφελείται και το περιβάλλον καθώς εξοικονομούνται φυσικοί πόροι και αποφεύγεται η ρύπανση του περιβάλλοντος λόγω της σωστής αποδόμησης και αξιοποίησης των υλικών από τις συσκευές που αποσύρονται.
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ