Για δεύτερη φορά ανακηρύσσεται «National Tax Firm of the Year»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ανακηρύχθηκε, από το διεθνούς φήμης φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR), ως η καλύτερη (δεύτερη φορά), εταιρία παροχής φορολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα «National Tax Firm of the Year» για το 2014 και παράλληλα της απονεμήθηκε για πέμπτη χρονιά, το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year», για την παροχή υψηλού επιπέδου φορολογικών υπηρεσιών στον τομέα ενδοομιλικών συναλλαγών (transfer pricing). Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η ΕΥ κατέκτησε δυο βραβεία το «European Tax Compliance & Reporting Firm of the Year» και το «European Client Connection Award».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη τελετή απονομής των διακρίσεων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Dorchester Park Lane στο Λονδίνο στις 21 Μαΐου 2014.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην ΕΥ Ελλάδας κατόπιν αξιολόγησης ελεγκτικών και συμβουλευτικών εταιρειών παγκοσμίως, κατατάσσοντάς την στην υψηλότερη θέση στο φορολογικό τομέα για σειρά ετών.

Ο κ. Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του φορολογικού τμήματος της ΕΥ Ελλάδας  επεσήμανε, χαρακτηριστικά ότι «οι δυο διακρίσεις που απέσπασε και φέτος, η ΕΥ Ελλάδας αποτελούν  ένδειξη της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων φορολογικών υπηρεσιών γεγονός που αντανακλά τη μακροχρόνια και σταθερή εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι πελάτες μας. Οι έμπειροι και άρτια ενημερωμένοι επαγγελματίες μας, οι έγκυρες και στρατηγικής σημασίας πρακτικές συμβουλές καθώς και η διεθνής μας πείρα και τεχνογνωσία, αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας μας και της διάκρισής μας ως η καλύτερη εταιρία στην Ελλάδα, από ένα διεθνούς φήμης φορολογικό περιοδικό. Όσον αφορά στο βραβείο για τις υπηρεσίες μας στον τομέα του transfer pricing, δηλώνουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Στο σημερινό ισχύον αυστηρό φορολογικό καθεστώς σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται ποινικοποίηση των σχετικών αδικημάτων, τα λάθη δεν επιτρέπονται. Για τον λόγο αυτό, οι υπηρεσίες μας στον τομέα ενδοομιλικών συναλλαγών (transfer pricing) βασίζονται στην υιοθέτηση πρότυπων μεθόδων και εφαρμογών, εμπνευσμένες από τις διεθνείς προδιαγραφές της ΕΥ Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία, η κριτική επιτροπή των οποίων συγκροτείται από τη συντακτική ομάδα του διεθνούς φήμης φορολογικού περιοδικού International Tax Review (ITR), επιβραβεύουν τα πλέον πρωτοποριακά έργα που έχουν διεξαχθεί στην Ευρώπη στον τομέα του φορολογικού σχεδιασμού, του transfer pricing και της αρωγής σε φορολογικές υποθέσεις στα δικαστήρια. Τα βραβεία απονέμονται σε εταιρείες που επιδεικνύουν αριστεία, καινοτομία και ικανότητα αντιμετώπισης περίπλοκων θεμάτων σε κάθε κατηγορία.

Πηγή: capital.gr.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ