Retail Championship 2013

Ο διαγωνισμός του Retail Championship 2013 οργανώθηκε και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τις εμπορικές εταιρείες του Ομίλου ΕΛΠΕ. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους νικητές του διαγωνισμού σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Maroussi Plaza, στις 26 Μαΐου 2014. 

Πρόκειται για το διαγωνισμό αξιολόγησης των πρατηρίων των εμπορικών εταιρειών του Ομίλου ΕΚΟ Ελλάδας, Κύπρου, Μαυροβουνίου, Βουλγαρίας, Σερβίας, ΒΡ Ελλάδας και ΟΚΤΑ. Διεξάγεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κάθε χώρα συμμετέχει ξεχωριστά. Τα στελέχη των πρατηρίων αλλά κι εκείνα των πωλήσεων των εταιρειών, αξιολογούνται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια όπως η επίτευξη των στόχων των πρατηρίων, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών και, βέβαια, πάντα η διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας των πρατηρίων.

Ο θεσμός του Retail Championship αποτελεί την κορυφαία από μια σειρά δραστηριοτήτων που υιοθετεί ο Όμιλος ΕΛΠΕ ώστε να επιτυγχάνει τη συνεχή βελτίωση και αριστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων προς τον τελικό καταναλωτή.Είναι η αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτωνπου έχει οδηγήσει τις εταιρείες Εμπορίας του Ομίλου σε ηγετικές θέσεις στον κλάδο τους, στις χώρες που δραστηριοποιούνται. 

Καλεσμένος και κύριος ομιλητής στη φετινή εκδήλωση ήταν ο κ. Πέτρος ΟικονομίδηςGlobal Brand Strategist and Communications Consultant. Ο κ. Οικονομίδης έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως όπως CocaCola, Apple, Audi, όπως επίσης έχει εργαστεί για το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας «Think different» της Apple το 1997. 

Τα βραβεία στους νικητές απένειμαν ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος καθώς και Μέλη της Διοίκησης του Ομίλου ΕΛΠΕ και των θυγατρικών του εταιρειών. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι βραβευθέντες και τα στελέχη των θυγατρικών εταιρειών του εξωτερικού περιηγήθηκαν στο αναβαθμισμένο διυλιστήριο της Ελευσίνας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες! 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ