Ως Pan-EMEA Εταιρεία Συμβούλων της χρονιάς η Ogilvy Public Relations

H Οgilvy Public Relations βραβεύθηκε ως «Pan-EMEA Consultancy of the Year 2014», από το Holmes Report, το οποίο αποτελεί το πλέον έγκριτο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.  

Σε σχετικό αφιέρωμα, το  Holmes Report  ανέφερε ότι «τη σημαντική ανάπτυξη  της Ogilvy PR EAME είναι δύσκολο να την αγνοήσει κανείς και οι κύριοι ανταγωνιστές της ίσως θα έπρεπε να προσέχουν» αναφέροντας διάφορους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτό, όπως:

  • Την εντυπωσιακή ανάπτυξη σε αρκετές αγορές στην ΕΑΜΕ.
  • Την κατάκτηση της κορυφής του δείκτη Δημιουργικότητας «Holmes Creativity Index EAME» με «εξαιρετικά έργα από διαφορετικές αγορές».
  • To ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο στην περιοχή ΕΑΜΕ με ισχυρή ηγεσία και ανταγωνιστικές εταιρείες σε κρίσιμες αγορές.  
  • Tην επένδυση στο ταλέντο και την τεχνογνωσία, αναφέροντας τα στελέχη Sandra Saias (EAME MD Strategy+Planning), Michael Frohlich (EAME MD Brand Marketing and MD Ogilvy PR UK) and Marshall Manson (EAME MD, Social@Ogilvy).
  • Τη σημαντική ανάπτυξη στους τομείς κοινωνικής δικτύωσης και περιεχομένου, οι οποίες ενδυναμώνουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της Ogilvy Public Relations και την τοποθετούν ως «έναν εκ των κορυφαίων digital παίκτη της περιοχής».

Αντίστοιχη πορεία καταγράφεται και στην Ελλάδα όπου πρόσφατα η Asset Ogilvy Public Relations αναδείχθηκε Agency of the Year, στα Ermis Awards 2013.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ