Δυο νέα καταστήματα σε Μαρούσι και Μύκονο

Συνεχίζει την αναπτυξιακή της δραστηριότητα η ΑΒ Βασιλόπουλος με την προσθήκη δύο ακόμα καταστημάτων στο δίκτυό της, στο Μαρούσι και τη Μύκονο.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα»  που βρίσκεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Χατζηαντωνίου 9-11 και Δ. Ράλλη, είναι ανοιχτό  για το καταναλωτικό κοινό από την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, διαθέτει 1.250 τ.μ. χώρο πώλησης  σε δύο επίπεδα, 10 ταμεία, 37 θέσεις parking  και απασχολεί 81 άτομα προσωπικό.

Το νέο AB Food Market στη Μύκονο, που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη, 27 Αυγούστου, και ανήκει στην εταιρεία  «ΜΥΚΟΝΟΣ MARKET ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.»,  αποτελεί το τρίτο κατάστημα της ΑΒ στο νησί. Βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό νέου λιμανιού, διαθέτει 465 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο,  5 ταμεία,  40 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 13 άτομα προσωπικό.

Οι πελάτες των νέων καταστημάτων μπορούν να κάνουν τις αγορές του, απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα ΑΒ και τους άνετους χώρους με το σύγχρονο εξοπλισμό και τη μοναδική ποικιλία προϊόντων σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ