Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ‘Solutions for your success’

Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση την εκδήλωση με τίτλο ‘Solutions for your success’, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στο Κτήμα Πεντελικόν στη Βαρυμπόμπη. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πελατών και συνεργατών της Schneider Electric για τον καλύτερο δυνατό τρόπο Διαχείρισης Ενέργειας και Ελέγχου Διεργασιών για πιο αποδοτικές επιχειρήσεις.

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Schneider Electric, κ. Philippe Sauer, ο οποίος έχει αναλάβει από την 1η Ιουλίου 2014 τη Γενική Διεύθυνση της Schneider Electric Ελλάδος και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Σπύρος Ράπτης, Εμπορικός Διευθυντής των Τομέων Ενέργειας και Βιομηχανίας, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται οργανικά η εταιρεία, ενώ στάθηκε στις στρατηγικές εξαγορές της με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ράπτης αναφέρθηκε στις εξαγορές των εταιρειών Areva D, Telvent και Invensys που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία 4 χρόνια και εξήγησε πώς η συμμαχία της Schneider Electric με την Telvent, κορυφαία εταιρεία εξειδικευμένη στον σχεδιασμό software για κρίσιμες υποδομές, συμβάλλει στο όραμα της πρώτης για τη δημιουργία έξυπνων πόλεων και αποδοτικότερων λύσεων. Επίσης, επεσήμανε ότι η συνένωση της Schneider Electric με την Invensys οδήγησε στη δημιουργία ενός παγκόσμιου καινοτόμου τεχνολογικού προμηθευτή ολοκληρωμένων λύσεων βιομηχανικού αυτοματισμού, λογισμικού και διαχείρισης ενέργειας.

Επιπλέον, ακολούθησε η παρουσίαση των δυνατοτήτων της εταιρείας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε συγκεκριμένες περιοχές (όπως πχ. της ενέργειας, των έργων υποδομών, της βιομηχανίας κλπ.), ενώ πραγματοποιήθηκε και η ανακοίνωση της κυκλοφορίας τριών καινοτόμων προϊόντων της Schneider Electric:

  • Μετασχηματιστές άμορφου πυρήνα εξαιρετικά χαμηλών απωλειών Minera HE+ και μετασχηματιστές σχεδιασμένοι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία για το ecodesign.
  • Smart Panels: έξυπνοι πίνακες διανομής με ικανότητα καταγραφής δεδομένων και επικοινωνίας μέσω διαδικτύου καθώς και
  • Ρυθμιστές Στροφών Altivar Process νέας γενιάς με καινοτόμες λειτουργίες για εφαρμογές αντλιών.
Κλείνοντας, ο κ. Ράπτης μοιράστηκε με τους καλεσμένους το όραμα της εταιρείας για μία νέα εποχή με ακόμη πιο προηγμένες λύσεις, αναφέροντας ότι η Schneider Electric Ελλάδος μπορεί να παρέχει την κατάλληλη τοπική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα (presales, aftersales, υπηρεσίες, εκπαίδευση κλπ) προκειμένου να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα στην ελληνική αγορά και να συμβάλλει στη δημιουργία πιο αποδοτικών επιχειρήσεων.

Μετά το πέρας της παρουσίασης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εκθέματα της εταιρείας και να ενημερωθούν από τα στελέχη της γύρω από τις 6 θεματικές περιοχές:   Βιομηχανικός Αυτοματισμός & Έλεγχος, Ηλεκτρική Διανομή, Μέση Τάση, ΙΤ, Κτιριακός Αυτοματισμός,  Υπηρεσίες (Εγκατεστημένης Βάσης & Εξοικονόμησης Ενέργειας)

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ