Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το πρόγραμμα των 52 εβδομάδων αγκαλιάζουν χιλιάδες παιδιά!

Το πρόγραμμα της ΑΒ Βασιλόπουλος με τον τίτλο «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» που βοήθησε χιλιάδες συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, ολοκλήρωσε τον πρώτο του χρόνο και ξεκινά έναν δεύτερο κύκλο εστιάζοντας, αυτή τη φορά, στα παιδιά!

Αυτή την χρονιά, με το σύνθημα «Είμαστε γονείς 1000άδων παιδιών!», από τον Οκτώβριο και για 52 εβδομάδες, η εταιρεία θα αφοσιωθεί στη στήριξη χιλιάδων παιδιών σε όλη τη χώρα.  

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis η ΑΒ, για ένα ολόκληρο χρόνο, θα καλύψει οικονομικά τα γεύματα παιδιών που φοιτούν σε 52 σχολεία και νηπιαγωγεία της χώρας.

Ταυτόχρονα, όλο τον Οκτώβριο θα στηρίξει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και από τον Νοέμβριο σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε», 52 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά, προσφέροντας τους:
  • Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει στα πλαίσια του προγράμματος
  • Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν στα καταστήματα της εταιρείας
  • Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των  κουπονιών αλληλεγγύης που διατίθενται  σε 25 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ σε όλη την Ελλάδα

Οι «52 Εβδομάδες» συνεχίζονται προκειμένου η μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης της ΑΒ, των συνεργατών, αλλά και των πελατών της να αγκαλιάσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ