Νέα συμφωνία συμβολαιακής κτηνοτροφίας με την «Όλυμπος»

Στην ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Λάρισας προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης ΑΕ ΟΛΥΜΠΟΣ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον κτηνοτρόφο μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «ΟΛΥΜΠΟΣ» με την ανοδική πορεία της, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας με ταυτόχρονη μέριμνα σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Πηγή: “naftemporiki.gr”
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ