Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 15 Οκτωβρίου, η διάλεξη με θέμα: «Το Οικουμενικό Σύμφωνο (GlobalCompact) του ΟΗΕ: Οι 10 αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου, πεδία εφαρμογής στη σύγχρονη επιχείρηση και το πανεπιστήμιο. Τα οφέλη από τη συμμετοχή». 

Η διάλεξη έγινε στο κεντρικό κτίριο του NEW YORK COLLEGE, το οποίο είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Οικουμενικού Συμφώνου (UN Global Compact) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και στα πλαίσια των ενεργειών διάδοσης των Αρχών του Συμφώνου στη Κοινωνία (Communication On Progress). 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κος. Δημήτρης Κατσαρέλλος Διευθυντής Δια Βίου Μάθησης, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων του Ομίλου. 

Επίτιμος καλεσμένος ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ο οποίος στο πλαίσιο αλληλοϋποστήριξης των μελών του UNGlobalCompact,  προλόγισε τη διάλεξη. 

Η θεματολογία της διάλεξης βασίστηκε στο σύγγραμμα «ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ», το οποίο επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Φοίβη Πετροπούλου

Η πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού ομίλου NEW YORK COLLEGE χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τα άτομα που παρευρέθησαν στη διάλεξη. Το κοινό αποτελούσαν κυρίως φοιτητές, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και στελέχη επιχειρήσεων και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της διάλεξης, αφού συμμετείχε είτε με ερωτήσεις είτε παραθέτοντας πληροφορίες και παραδείγματα.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ