Βραβείο “True Leader 2014”από την ICAP

Μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών κατατάχθηκε για 2η συνεχή χρονιά η Boehringer Ingelheim Ελλάς Α.Ε, καθώς κατέκτησε και φέτος το βραβείο “True Leader 2014”στα ομώνυμα βραβεία- θεσμός της ICAP.

H Boehringer Ingelheim Ελλάς δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας έχοντας ως όραμα να προσφέρει στους ασθενείς, συνεχώς, αξία μέσω της καινοτομίας (Value through Innovation). Έχοντας αυτό ως οδηγό, συμβάλλει στην επιμήκυνση της ζωής μέσω της ανακάλυψης, παραγωγής και διάθεσης καινοτόμων φαρμάκων για την καταπολέμηση σοβαρών ασθενειών που μαστίζουν την ανθρωπότητα, όπως είναι ο καρκίνος, ο διαβήτης, η κολπική μαρμαρυγή, η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και η υπέρταση.

Εξαγωγική δραστηριότητα

Η ελληνική θυγατρική κατέγραψε μια σταθερή ανοδική πορεία το 2013,σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων και σημαντική αύξηση στις εξαγωγές. Στην έντονη αυτή εξαγωγική της δράση οφείλει πάνω από το 60% των εσόδων της, μια δράση που αντιπροσωπεύει παράλληλα περίπου το 2% της συνολικής εξαγωγικής δραστηριότητας της Ελλάδας, ανεξαρτήτως κλάδου. Παράλληλα, συνεχίζει να πραγματοποιεί νέες επενδύσεις στην εργοστασιακή της μονάδα στο Κορωπί Αττικής, ανοίγοντας το δρόμο για την παραγωγή και εξαγωγή και άλλων νέων καινοτόμων φαρμάκων.

Το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας παρέλαβε, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 23 Οκτωβρίου υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τη συμμετοχή 400 περίπου Ανώτατων Στελεχών της Ελληνικής αγοράς.

Η ICAP Group ως η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA–European Securities and Markets Authority), έχει θεσπίσει το θεσμό TRUE LEADERS, με σκοπό να αναδείξει όλες τις Επιχειρήσεις και τους Ομίλους– Ηγέτες βασιζόμενος σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, ήτοι Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (Score) και κορυφαία θέση στον Κλάδο δραστηριοποίησής τους. Φέτος, από το σύνολο των 20.200 εταιρειών και ομίλων που εξετάστηκαν, μόνο 45 εταιρείες και μόλις 8 όμιλοι διακρίθηκαν.

Πηγή: “iatronet.gr”


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ