Το Golden Hall στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Golden Hall για ακόμα μία χρονιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική γιορτή και μία ιδιαίτερη δράση… Ελάτε να ανακυκλώσουμε όλοι «Μαζί για το Παιδί».

Η δράση ανακύκλωσης «Ελάτε να ανακυκλώσουμε όλοι «Μαζί για το παιδί» σας προσκαλεί να ανακυκλώσετε παλιά σας χαρτιά και αντικείμενα στους ειδικούς κάδους καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Κάδοι για κάθε υλικό, όπως χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί αλλά και μπαταρίες & μικρές ηλεκτρικές συσκευές τοποθετούνται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό χώρο του Golden Hall  και περιμένουν τη δική σας συμβολή στην ενέργεια αυτή, καθώς όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου το Golden Hall «δίνει ζωή» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του και γεμίζει με τις παιδικές φωνές από τις χορωδίες του Golden Hall, της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, του St. Catherine’s British School, της Μουσικής Σχολής Φιλοθέης, αλλά και τη χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» μυώντας μας στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας του Badminton «Θα περάσει κι αυτό», ενώ οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της Panik Records Θωμαής Απέργη, Κώστας Μαρτάκης & οι Μέλισσες θα δώσουν το δικό τους στίγμα στη γιορτή με τα δικά τους τραγούδια και όχι μόνο.

Highlight της βραδιάς είναι η χριστουγεννιάτικη παρέλαση που θα κατακλύσει τον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Ολόχρυσοι μουσικοί, μολυβένιοι στρατιώτες, χορεύτριες με χρυσές λεπτομέρειες, Λάπωνες και πρωτότυποι «εξωτικοί» χαρακτήρες  δημιουργούν μία μουσικο-θεατρική παράσταση, ενώ προχωρούν προς τη σκηνή του Golden Hall, παρέα με 30 παιδιά από το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το πολύ-αναμενόμενο count down αναλαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, με το σύνθημα της οποίας θα ανάψουν τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall. Πυροτεχνήματα, μία βροχή αστεριών, μία κλήρωση για 20 δώρα από τα καταστήματα του Golden Hall και τραγούδια θα συμπληρώσουν τη γιορτή αυτή που σας περιμένει όλους.

Φέτος τα Χριστούγεννα είμαστε όλο μαζί στο… Golden Hall!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ