Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου

Στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης των μαθητών στα δημοτικά σχολεία, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου βρέθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2014 στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Μαζί με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, κατά την παρουσίαση για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης αλλά και για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και παροτρύνονται να αναλάβουν και οι ίδιοι εθελοντικές δράσεις μέσα από το σχολικό τους περιβάλλον.

Ο κ. Θεοδωράκος έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή του 39ου Δημοτικού Σχολείου Στυλιανό Μπένο για την πρωτοβουλία της παρουσίασης.

Στους μαθητές δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», τον εθελοντισμό ως αξία και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναλάβουν εθελοντικές δράσεις μέσα από το σχολικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ως γνωστόν, η  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παρέχει υλική, πνευματική, ιατρική και ηθική υποστήριξη σε βρέφη, παιδιά, εφήβους και νέους, ψυχοκοινωνική στήριξη οικογενειών, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για το παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ