Στρατηγική συνεργασία της Schneider Electric και της POWER SYSTEMS AND SOLUTIONS ΑΕ

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας, σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της με την POWER SYSTEMS AND SOLUTIONS ΑΕ (PSS AE),ανακοίνωσε την πιστοποίηση της εταιρείας για την παραγωγή των πινάκων μέσης τάσης SM6 της Schneider Electric στην ελληνική αγορά.

Τα υψηλής αξιοπιστίας πεδία των πινάκων της οικογένειας SM6 έχουν τις τελευταίες δεκαετίες καταστεί το σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά των πινάκων δευτερεύουσας διανομής μέσης τάσης με αέρα ως μονωτικό υλικό. Η νέα σχεδίαση της σειράς SM6 ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του αναθεωρημένου προτύπου IEC 62271-200, για μεταλλοενδεδυμένα πεδία Μ.Τ. 

Τα πεδία της νέας γενιάς SM6 κατασκευάζονται από έλασμα ειδικού χάλυβα, χρησιμοποιούν ως μονωτικό υλικό τον αέρα, μπορούν να φιλοξενήσουν αποζεύκτες σταθερού ή συρόμενου τύπου, ονομαστικής τάσης/ρεύματος έως και 24kV/1250A. Βρίσκουν εφαρμογή τόσο στο δημόσιο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (υποσταθμοί ΜΤ/ΧΤ), όσο και σε καταναλωτές μέσης τάσης, όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία, φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, μηχανογραφικά κέντρα κα).

Η αδειοδότηση κατασκευής και πώλησης πινάκων της σειράς SM6 πραγματοποιήθηκε κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας επιλογής, εκπαίδευσης και ελέγχου που η Schneider Electric εφαρμόζει διεθνώς με εμπειρία πολλών ετών. Mε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας η εταιρεία PSS ΑΕ έλαβε την πιστοποίηση για την παραγωγή των πινάκων SM6 στις εγκαταστάσεις της, στην Κηφισιά, όπου επένδυσε στην υλικοτεχνική υποδομή που απαιτεί η υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένη διαδικασία κατασκευής των συγκεκριμένων πινάκων.

Βάσει της γενικότερης στρατηγικής της Schneider Electric για την περαιτέρω διεύρυνση του μεριδίου της στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού, η στρατηγική αυτή συμφωνία αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι για την εταιρεία προσφέροντας ευέλικτη εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς στη δευτερεύουσα διανομή. Η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Schneider Electric και της PSS ΑΕ σηματοδοτεί τον από κοινού στόχο για παροχή τεχνολογικών λύσεων στην ελληνική αγορά με πιστοποιημένα ποιοτικούς πίνακες μέσης τάσης, σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος και με αυξημένες δυνατότητες υποστήριξης και ευελιξίας.
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ