Το Great Practices FORUM ξεκίνησε τις μηνιαίες συναντήσεις του από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση του Great Practices FORUM. Η κυρία Βαρβάρα Παναγοπούλου HR Director της εταιρείας, αφού ξενάγησε τους συμμετέχοντες στις νέες πανέμορφες εγκαταστάσεις της μικρο-ζυθοποιίας ΑΘΗΝΈΟ, παρουσίασε αναλυτικά την εξαιρετική πρακτική ‘team talk’ την οποία εφαρμόζει η εταιρεία για αποτελεσματική εσωτερική επικοινωνία. Η ζωντανή συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε στα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής και στις λεπτομέρειες της εφαρμογής της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δοκιμή δύο εξαίρετων νέων φρέσκων μπυρών της μικρο- ζυθοποιίας!

Το Great Practices FORUM είναι ένας σύνδεσμος στελεχών του HR, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συναντώνται κάθε μήνα σε διαφορετική εταιρεία την οποία έχει επιλέξει το Great Place to Work® Hellas, να γνωρίζουν από κοντά τις καλύτερες πρακτικές της, να ανταλλάσουν απόψεις, να προβληματίζονται, να εμπλουτίζουν την εμπειρία τους και να εμπνέονται για να δημιουργήσουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η επόμενη συνάντηση του Great Practices FORUM θα γίνει στις 9 Ιουνίου 2015 στα γραφεία της Microsoft, όπου η κυρία Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της εταιρείας θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες στους έξυπνους χώρους του κτιρίου της εταιρείας και θα παρουσιάσει το concept ‘The new world of work’ της Microsoft, για μια πλήρη ελευθερία στους χώρους και χρόνους εργασίας. Η επίσκεψη και η συζήτηση που θα ακολουθήσει προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συναντήσεις και τη δυνατότητα συμμετοχής μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς και στο site του Great Place to Work® Hellas www.greatplacetowork.gr (BLOG and NEWS)

Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στο 2106971098 στον Κο Δημήτρη Γκανούδη, ή να στείλετε email στη διεύθυνση: GR_forum@greatplacetowork.com

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ