Με πέντε συμμετοχές η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Intersolar Europe

Με πέντε συμμετοχές δηλώνει παρούσα η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σημείο Συνάντησης της Βιομηχανίας Ηλιακής Ενέργειας, Intersolar Europe, που πραγματοποιείται από 10 μέχρι 12 Ιουνίου 2015, στο Μόναχο. Ειδικότερα, από την Ελλάδα θα λάβουν μέρος ως εκθέτες, οι εταιρίες: AENAOS ENERGY SYSTEMS, CALPAK – CICERO HELLAS SA, ELFON LTD, PROFILODOMI, SYSTEMS SUNLIGHT SA και VIOSY SA.
 
Στην έκθεση συμμετέχουν ακόμη 48 χώρες, εκπρόσωποι των οποίων θα συναντηθούν με 44.000 εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των Φ/Β, της ηλιοθερμίας, αλλά και σε ενεργειακά συστήματα θέρμανσης και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών της ηλιακής ενέργειας.
 
Στο πλαίσιο της Intersolar Europe απονέμεται το βραβείο Intersolar AWARD σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ηλιακής Βιομηχανίας (BSW-Solar), στους τομείς των Φ/Β και της ηλιοθερμίας. 
 
Από το 2014, η Intersolar προσφέρει κάποια επιπλέον συνέδρια για τον κλάδο της ηλιακής βιομηχανίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ορισμένους εκ των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών. Οι διοργανώσεις αυτές φέρουν την ονομασία “Intersolar Summits”, λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία, στις ΗΠΑ και στη Μέση Ανατολή και λειτουργούν ως «αφορμές» για διαδικτύωση με υψηλόβαθμα στελέχη και φορείς λήψης αποφάσεων σε διεθνές επίπεδο. 
 
Παράλληλα με την Intersolar Europe πραγματοποιείται και η έκθεση ees (electrical energy storage) με κεντρικό θέμα τους συσσωρευτές και τα ενεργειακά αποθηκευτικά συστήματα μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Οι δύο εκθέσεις αριθμούν συνολικά 1.350 εκθέτες. 
 
Η Interolar, ξεπερνώντας τα σύνορα της Ευρώπης διοργανώνεται για το 2015, τον Ιούλιο στη Β. Αμερική, το Σεπτέμβριο στη Ν. Αμερική, το Νοέμβριο στην Ινδία και για το 2016, τον Απρίλιο στην Κίνα. 
 
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Solar Promotion GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.intersolarglobal.com, για να ενημερωθεί για όλες τις διοργανώσεις της έκθεσης ανά τον κόσμο.  


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ