Τους Έξυπνους Διασυνδεδεμένους Πίνακες Διανομής Smart Panels παρουσίασε η Schneider Electric

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τους Έξυπνους Διασυνδεδεμένους Πίνακες Διανομής Smart Panels στην εκδήλωση με θέμα ‘Connect to Success’ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015, στον πολυχώρο The Hub Events.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για τους Έξυπνους Διασυνδεδεμένους Πίνακες Διανομής, ένα σύστημα που στόχο έχει να φέρει την αειφόρο εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια μικρού και μεσαίου μεγέθους, όπως δημόσια ή εμπορικά γραφεία, καταστήματα λιανικής πώλησης, ξενοδοχεία και λοιπές εγκαταστάσεις. 

Βασισμένα στην αρχή «Μέτρηση, Διασύνδεση, Εξοικονόμηση» που θεμελίωσε η εταιρεία για την ενεργειακή διαχείριση, τα SmartPanels αποτελούν μία εύκολα υλοποιήσιμη λύση, η οποία απαντά στις ανάγκες μείωσης του κόστους της ενέργειας και της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς των «πράσινων» κτιρίων.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης που είχε δημιουργήσει η εταιρεία προκειμένου να δουν από κοντά το σύστημα των SmartPanels, αλλά και όλες τις λύσεις της εταιρείας για τις αγορές της Ενέργειας & των Υποδομών, της Βιομηχανίας, του DataCenter, του Κτιρίου και της Κατοικίας.

Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση της Schneider Electric στην εκδήλωση “Connect to Success” περιελάμβανε:
 
– Λύσεις για το Κτίριο και την Κατοικία:
  • Έξυπνοι Διασυνδεδεμένοι Πίνακες Διανομής “ Smart Panels”
  • Λύσεις Φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων “ EVlink”
  • Συστήματα Διαχείρισης Κτιρίων ( BMS και ΚΝΧ)
  • Διακοπτικό υλικό και οικιακοί πίνακες διανομής

 
– Λύσεις για τα έργα Ενέργειας & Υποδομών:
  • Λύσεις για δίκτυα απομακρυσμένων νησιών ( Remote Island Microgrids)
  • Κέντρο Ελέγχου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( Renewable Control Center)
  • Μετασχηματιστές οικολογικού σχεδιασμού ( Ecodesign και Άμορφου Πυρήνα)
  • Πίνακες Μέσης Τάσης SM6
– Λύσεις για τη Βιομηχανία:
  • Νέα PLC της σειράς Modicon, βιομηχανικές οθόνες ΗΜΙ και προϊόντα σήμανσης
  • Νέα σειρά ρυθμιστών στροφών αντλιών “ Altivar Process”
 
– Λύσεις για Data Centers:
  • Νέα UPS, Racks και Συστήματα Κλιματισμού
 
– Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Schneider Electric
  • Υπηρεσίες Εγκατεστημένης Βάσης
  • Υπηρεσίες Εξοικονόμησης Ενέργειας & Βιωσιμότητας.
 
Ο κ. Philippe Sauer , South East Europe Area Director της Schneider Electric , δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “ Connect to Success”: «Η Schneider Electric βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων με λύσεις, συστήματα και υπηρεσίες προκειμένου να τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την ενέργειά τους και να λειτουργούν πιο αποδοτικά και πράσινα. Με το νέο σύστημα Smart Panel, οι διαχειριστές οποιασδήποτε εγκατάστασης μπορούν να θέσουν τους λογαριασμούς ρεύματος υπό έλεγχο, να γνωρίζουν και να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τις ενεργειακές καταναλώσεις των εγκαταστάσεών τους καθώς και να μπορούν να εντοπίζουν άμεσα τις διορθωτικές κινήσεις που μπορεί να χρειάζονται τα κτίριά τους. Η καινοτομία αυτή αποτελεί ένα βασικό δομικό στοιχείο που προσφέρει η Schneider Electric προς την κατεύθυνση της οικοδόμησης πιο έξυπνων υποδομών και πόλεων του μέλλοντος».

Πηγή: “energia.gr”

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ