Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Τα «Μπισκότα Παπαδοπούλου» στηρίζουν το έργο μας στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρωινά Αγάπης», προσφέροντας υγιεινά Μπισκότα Πρωινού σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το εργοστάσιο των Μπισκότων Παπαδοπούλου στην Αθήνα, παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές δημοτικών σχολείων, να το επισκέπτονται κάθε Πέμπτη. Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης, τα παιδιά ενημερώνονται για την ιστορία του μπισκότου και την αξία της ισορροπημένης διατροφής και παροτρύνονται να φτιάξουν τα δικά τους μπισκότα, για καλό σκοπό!

Για κάθε 1 μπισκότο που φτιάχνουν τα παιδιά, το εργοστάσιο αποστέλλει 1 πακέτο υγιεινά Μπισκότα Πρωινού στα παιδιά που υποστηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ ταυτόχρονα η Ένωση αναλαμβάνει να επισκεφτεί τα σχολεία που το επιθυμούν και να ενημερώσει τα παιδιά για την αξία της εθελοντικής προσφοράς αλλά και να τους δείξει πώς ωφέλησαν τους συνομηλίκους τους  παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας

Χάρη σε αυτή την πολύτιμη συνεργασία κατά το σχολικό έτος 2014-2015 τα Μπισκότα Παπαδοπούλου δώρισαν περισσότερα από 2.000 πακέτα Μπισκότων Πρωινού στα σωματεία-μέλη μας, εξασφαλίζοντας σε περισσότερα από 1.000 παιδιά τη δυνατότητα να καταναλώνουν ένα  υγιεινό και θρεπτικό πρωινό, για διάστημα από 2-4 μηνών. Τα μπισκότα  χρησιμοποιήθηκαν  είτε για την  παρασκευή της παιδικής φρουτόκρεμας, είτε σε συνδυασμό με γάλα ή τυρί για τις ανάγκες ενός ισορροπημένου πρωινού.

Αντίστοιχα για την σχολική χρονιά 2014-2015, επισκέφθηκαμε 7 δημοτικά σχολεία στην Αττική και ενημέρωσαμε συνολικά 879 μαθητές όλων των τάξεων, για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και του σεβασμού στη διαφορετικότητα, προτρέποντάς τους να αναλαμβάνουν ενεργό εθελοντική δράση μέσα από το σχολικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ