Τα Παιδικά Χωριά SOS δεν έχουν καμία σχέση με το σύλλογο “Αγώνας για το Παιδί”

Τα Παιδικά Χωριά SOS δηλώνουν ότι ουδέποτε έχουν εξουσιοδοτήσει ή έχουν σχέση με έναν έρανο που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα ο Σύλλογος «Αγώνας για το Παιδί».

Ο συγκεκριμένος Σύλλογος είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με νόμιμη έδρα, όπως φαίνεται στις αποδείξεις πώλησης που εκδίδει, την οδό Εγνατίας 30, στη Θεσσαλονίκη και προβάλλει προς τους συνανθρώπους μας ότι διενεργεί έρανο για τα Παιδικά Χωριά SOS, τη Φλόγα, το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλους φορείς.

Το ύψος των χρημάτων που συγκεντρώνει ο Σύλλογος «Αγώνας για το Παιδί» δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ούτε και σε ποιους τα διανέμει. 

Ο Σύλλογος αυτός έχει καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό των Παιδικών Χωριών SOS 200,00 Ευρώ, πράγμα το οποίο φαίνεται ότι κάνει και στα άλλα Σωματεία, για να δικαιολογεί το σύνολο των ενεργειών του.

Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, να μην ανταποκρίνονται σε εράνους που διενεργούν τρίτοι προς όφελος άλλων Σωματείων και Οργανώσεων που έχουν και αυτοτέλεια και νομική υπόσταση.

Ευχαριστούμε τους δωρητές και φίλους μας που μας ενημέρωσαν για τις ενέργειες του συγκεκριμένου Συλλόγου και μας απέστειλαν επίσης τις αδιάτρητες αποδείξεις που εκδίδει και το έντυπο υλικό με το οποίο προβάλλει τις ενέργειές του, προκειμένου να λάβουμε τα νόμιμα μέτρα εναντίον του για την προστασία μας.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ