Γεωργία Καρτσάνη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Global Sustain

«Εμπνέοντας ηγέτες ώστε να αναπτύξουν ευρύτερη, με όραμα, εν συναίσθηση και εγρήγορση» 

Ιδρύτρια και CEO της SARGIA Partners, πρωτοπόρου εταιρείας η οποία παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης ηγετικώνστελεχών και δρα ως καταλύτης για το βιώσιμο ανασχεδιασμό και την ανάπτυξη των οργανισμών, Επίσης, είναι ιδρύτρια των Παραρτημάτων της Ελλάδας και της Ρουμανίας του διεθνους, μη κερδοσκοπικού οργανισμού, CEO Clubs. 

Η πρωτοπόρος σκέψη της σε συνδυασμό με το πάθος και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνουν, της επιτρέπουν να προσφέρει υπηρεσίες μοναδικής αξίας στους οργανισμούς εκείνους που αναζητούν την ανάπτυξη της ηγετικής τους δύναμης, αξιοποιώντας πάντα καινοτόμες μεθόδους και εργαλεία. Η διεθνής εμπειρία της αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα διαχείρισης αλλαγής, εμπορικής διοίκησηςκαι transformational coaching. 

Η Γεωργία είναι πιστοποιημένη Leadership Coach από το Center for Advanced Coaching (CAC) της Αμερικής και πιστοποιημένη Neuro-Coach από το Neuro Business Group (NBG),καθώς και πιστοποιημένη αξιολογητής του Leadership Agility 360 της Change Wise και τέλος κατέχει πιστοποίηση εφαρμογής των Πρακτικών Mindfulness του Quantum Entrainment, οι οποίες εφαρμόζονται για την ανάπτυξη αυθεντικών ηγετικών ικανοτήτων. 

Έχει συνεργαστεί τόσο με επικεφαλής όσο και με τις διοικητικές ομάδες εταιρειών του κλάδου των Καταναλωτικών Προϊόντων, των Οικονομικών Υπηρεσιών, της Τεχνολογίας, της Βιομηχανίας, της Πράσινης Ενέργειας και του Φαρμακευτικού κλάδου. Χάρη στην πολυδιάστατη και πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε θέματα επιχειρησιακής δομής/διαχείρισης και της μοναδικής ικανότητάς της σε C-level Coaching αποτελεί την πρώτη επιλογή των CEOs προκειμένου να τους υποστηρίξει ώστε να αναπτύξουν τη διαπροσωπική τους επιρροή, την ευελιξία τους , την δημιουργικότητα τους , την αποτελεσματικότητά τους ,καθώς και να εναρμονίσουν τις συμπεριφορές τους με τη μετασχηματική στρατηγική του οργανισμού τους. 

Η πλούσια διεθνή καριέρα της περιλαμβάνει μια δεκαετία ως ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών αναζήτησης στελεχών και 20 χρόνια εμπορικής πείρας στους κλάδους των καταναλωτικών, βιομηχανικών και τεχνολογικών προιόντων , στην Ελλάδα, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή από τις εταιρείες Stanton Chase, 3M, Philip Morris, TYCO και WR Grace. 

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίουτου Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου. 

Η Γεωργία κατέχει πτυχία Bachelor και MSc ως Χημικός Μηχανικός από το University of Lowell (νυν UMass) των ΗΠΑ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ