Άγγελος Κωνσταντόπουλος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Global Sustain

Ο Κωνσταντόπουλος Άγγελος είναι 32 ετών συνδυάζοντας 9 χρόνια εμπειρίας σε τομείς όπως η λογιστική, η ανάπτυξη επιχειρήσεων, το marketing και οι πωλήσεις. Στις εταιρείες που συμμετέχει είναι αρμόδιος τόσο σε θέματα διοίκησης όσο και σε πιο εξειδικευμένους τομείς project management και new business με ικανότητες ανάλυσης σε επιχειρησιακό αλλά και σε επίπεδο marketing διαθέτοντας παράλληλα το απαραίτητο οικονομικοτεχνικό υπόβαθρο. 

Η δημιουργική του σκέψη σε συνδυασμό με τις οργανωτικές και επικοινωνιακές του ικανότητες αποτελούν εχέγγυο ως προς την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος ανεξαρτήτως των καταστάσεων. 

Διαθέτει πτυχίο οικονομικών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα.

Ο Άγγελος είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Think Plus advertising, βραβευμένης διαφημιστικής σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συνιδρυτής και εμπορικός διευθυντής του redcarpet.eu, του μεγαλύτερου φωτογραφικού portal στη Νότια Ευρώπη και μέτοχος στη Global Sustain που διαθέτοντας γραφεία σε Αθήνα και Βρυξέλλες στόχος είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια. 

Τελευταίο και πιο πρόσφατο επιχειρηματικό εγχείρημα του Άγγελου, είναι η ίδρυση της B3D Hellas, που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ελληνική εταιρία γύρω από τη τεχνολογία της τρισδιάστατης σάρωσης και εκτύπωσης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ