Το δώρο του Σμαραγδή στον Δαουλάρη

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης δώρισε το «Απολλώνειο Βραβείο» του στον ιδρυτή της διαφημιστικής εταιρίας impressme.

Στα «Απολλώνεια Βραβεία 2015», που φιλοξενήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Φάληρο πριν από λίγες μέρες, επιλέχτηκε και βραβεύθηκε για τη συνολική προσφορά του στη Τέχνη και στο Πολιτισμό, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής.

Το βραβείο στον Έλληνα σκηνοθέτη του «Καβάφη», του «Ελ Γκρέκο» και του «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» ανέλαβε να παραδώσει ο σκηνοθέτης και ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρίας impressme creative communication, Γιώργος Δαουλάρης, χάρη στη συμβολή του σε θέματα επικοινωνίας του θεσμού των συγκεκριμένων βραβείων αλλά και ως συνεργάτης του Γιάννη Σμαραγδή στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του.

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και συζητήθηκε μεταξύ των προσκεκλημένων εκείνο το βράδυ είναι η κίνηση του Γιάννη Σμαραγδή να χαρίσει το βραβείο του στον Γιώργο Δαουλάρη. Μια σπάνια στις μέρες μας χειρονομία, που εξέπληξε και ανέδειξε το μεγαλείο της φιλίας και της αναγνώρισης του ήθους και του ταλέντου ενός ανθρώπου. 

«Είναι σπάνιο στις μέρες μας να συναντάς καλούς ανθρώπους» είπε ο Γ. Σμαραγδής. «Ένα  φωτεινό παράδειγμα καλοσύνης, ευγένειας και δοτικότητας είναι ο Γιώργος Δαουλάρης, ο άνθρωπος που μου παρέδωσε πριν λίγο το σημερινό βραβείο. Σε αυτόν τον άνθρωπο με το σπάνιο ήθος που αξίζει να είναι δίπλα σου θα χαρίσω και θα αφιερώσω απόψε το εξαιρετικής τιμής για μένα Απολλώνειο βραβείο.»

Επίσης, κατά την εκδήλωση, βραβεύτηκαν από τον χώρο της Επιστήμης, ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Δημήτρης Παναγόπουλος,, από τον χώρο του Πολιτισμού ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης, ενώ από τον χώρο του Αθλητισμού ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, η πολίστρια Αλεξάνδρα Ασημάκη, κ.α.

Πηγή: “advertising.gr”

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ